Vier sfeervolle personageposters 'Underworld: Blood Wars'

Vier sfeervolle personageposters 'Underworld: Blood Wars'

Ontmoet de hoofdpersonen van deze film.

Nog een paar maandjes en dan gaat Anna Foersters Underworld: Blood Wars in première. Vanaf 1 december kunnen we in de bioscoop zien hoe Selene en haar collega's proberen de wereld een veiligere plek te maken. Onderstaande personageposters geven een sfeervol beeld van de belangrijkste personages ditmaal.

Selene


Gespeeld door Kate Beckinsale. De hoofdpersoon in de franchise, die tot nu toe in drie van de films verscheen. In de eerste film was ze samen met Michael Corvin, die een hybride tussen vampier en weerwolf werd. Sinds de film Underworld: Evolution, is Selene geen vampier meer, maar een hybride en is ze krachtiger en immuun tegen UV-straling.

Bekijk de afbeelding
David

David werd geïntroduceerd in Underworld: Awakening en wordt gespeeld door Theo James. Hij bracht Selene terug naar de coven en hoopte van haar te kunnen leren. Tijdens een overval van Lycans werd hij gedood, maar opnieuw tot leven gebracht door Selene. Daardoor is hij ook een hybride met soortgelijke krachten als Selene.

Bekijk de afbeelding
Thomas

Thomas (Charles Dance) is een van de vampierouderen en de vader van David. Hij vertrouwt Selene niet en haar dochter al helemaal niet. Maar Thomas is een lafaard en vluchtte weg tijdens diezelfde overval op de coven waarbij zijn zoon om het leven kwam.

Bekijk de afbeelding
Marius

Een nieuw personage deze film, dat wordt gespeeld door Tobias Menzies en wordt omschreven als een mysterieuze nieuwe Lycan-leider. Vermoedelijk gaat hij het opnemen tegen Selene en haar collega's.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair