Oorlog is begonnen in teaser 'War for the Planet of the Apes'

Oorlog is begonnen in teaser 'War for the Planet of the Apes'

Caesar neemt het in een episch gevecht op tegen een kolonel.

Nieuws rond War for the Planet of the Apes komt slechts druppelsgewijs naar buiten. Zo kregen we in oktober vorig jaar een eerste foto van de set en was er pakweg een maand later een titellogo. In de daarop volgende maanden zagen we niets meer van de film, tot afgelopen week ineens de eerste synopsis onthuld werd. Met onderstaande eerste beelden van de film van regisseur Matt Reeves kunnen we al helemaal concluderen dat de marketing van start is gegaan.

Hieronder is een motion poster voor de film te zien, waarin we Andy Serkis' Caesar horen praten. Vermoedelijk komt later vandaag nog een teaser of featurette vrij voor de film, die meer materiaal laat zien. Zodra die beelden er zijn, zullen we ze in dit bericht plaatsen. Overigens lijkt het dialoog dat je hoort in de video hieronder van het einde van Dawn of the Planet of the Apes te komen, waarin Caesar tegen Jason Clarkes Malcolm zegt dat hij moet maken dat hij wegkomt, voordat de oorlog begint.


In War for the Planet of the Apes gaat het verhaal verder nadat Caesar (Andy Serkis) en zijn apen in een dodelijk conflict met een leger van mensen onder leiding van een meedogenloze kolonel (Woody Harrelson) gedwongen. Nadat de apen onvoorstelbare verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint zo zijn eigen mythische queeste om zijn soort te wreken. Als de reis hen eindelijk tegenover elkaar brengt, nemen Caesar en de kolonel het tegen elkaar op in een episch gevecht dat zowel het lot van hun soort, als dat van de planeet zal bepalen.

Naast Woody Harrelson en Andy Serkis zijn er in de film ook rollen voor onder meer Judy Greer, Steve Zahn en Ty Olsson.Vanaf 13 juli 2017 in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair