Russo's over Netflix-helden in 'Avengers: Infinity War'

Russo's over Netflix-helden in 'Avengers: Infinity War'

Ze geven een beetje hoop..

Iedereen die zich bezighoudt met Avengers: Infinity War heeft de afgelopen tijd weersproken dat de Marvelhelden van televisie ook de overgang naar het witte doek zullen maken. Marvel Studios baas Kevin Feige en Marvel Television baas Jeph Loeb hebben dat bijvoorbeeld gezegd. Maar in een nieuw interview geven regisseurs Joe en Anthony Russo toch een beetje hoop.

De Toronto Sun vroeg de filmmakers of personages als Daredevil en Jessica Jones zich ook bij de strijd tegen Thanos (Josh Brolin) zullen voegen, waar de Russo's als volgt op antwoordden: "We overwegen iedereen. We willen niet te specifiek zijn over wat er allemaal gaat gebeuren in deze films. We willen dat het verrassingen blijven voor het publiek."

Overigens gingen de broers ook in op de casting van actrice Brie Larson as Captain Marvel. "Het is ongelofelijk. Het kan niet beter. Niet alleen is ze een ongelofelijk getalenteerd acteur, maar ook een bijzonder mens. We kijken ernaar uit om weer met haar samen te mogen werken... mochten we met dat personage aan de slag gaan."

Vanaf 3 mei 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair