Frasier als mutant in X3

Dat Vinnie Jones de rol van Juggernaut, halfbroer van Professor X, op zich zou gaan nemen was door Jones zelf al bevestigd, vandaag werd bekend dat Kelsey Grammer in de derde X-Men film het personage Hank McCoy/Beast zal spelen.

Kelsey lijkt op het eerste gezicht niet de eerste keus voor de rol van een blauwe brute mutant, maar volgens producer Avi Arad is de acteur, die bekend werd als Dr. Frasier Winslow Crane in de televisieseries Cheers en Frasier, geknipt voor de rol; McCoy is genetisch wetenschapper en één van de meest intelligente mutanten.

[eng]"Kelsey was born to play the role. This is a big role in the new movie, and when we met with him, you can see that Kelsey has that you'd-better-have-a-dictionary-handy intelligence."[/eng]
Verder is Twentieth Century Fox in onderhandeling met Maggie Grace (Lost) voor de rol van Katherine 'Kitty' Anne Pryde, een beeldschone dame die door muren heen kan lopen. De studio is nog op zoek naar een acteur voor de mutant Angel. Of Gambit ook nog zal verschijnen, zoals AICN enige tijd geleden voorspelde, is nog maar de vraag.

X-Men 3 wordt geregisseerd door Matthew Vaughn (Layer Cake) en verschijnt in mei 2006.



NieuwsFilm

meest populair