Speelduur bekend & ondersteboven-poster 'Doctor Strange'

Speelduur bekend & ondersteboven-poster 'Doctor Strange'

Plus een nieuwe blik op Benedict Cumberbatch als de Sorcerer Supreme.

Na het actiespektakel Captain America: Civil War mogen we ons alweer opmaken voor een volgend Marvel-avontuur. Eind oktober verschijnt namelijk Doctor Strange, het veertiende deel in het Marvel Cinematic Universe. Hieronder een nieuw affiche en foto die bewijzen dat het een redelijke 3D-trip gaat worden.

In Doctor Strange, welke volgens de website Event Cinemas 130 minuten gaat duren, ontmoeten we de talentvolle neurochirurg Stephen Strange. Door een tragisch auto-ongeluk raakt hij gewond aan zijn handen. Zijn zoektocht naar volledige genezing leidt hem naar de geheimen van een verscholen wereld van mystieke en alternatieve dimensies. Met metafysische vaardigheden en artefacten moet hij het universum verdedigen tegen grote bedreigingen.

Hieronder een foto met daarop Strange. Op de achtergrond is de Seal of the Vishanti a.k.a. Window of the Worlds te zien. Dit raam bevindt zich in Strange's woning Sanctum Sanctorum. Het raam beschermt Strange tegen bovennatuurlijke indringers.


Bekijk de afbeelding

Ongetwijfeld gaat Doctor Strange uitmaken van het Avengers-team dat in Avengers: Infinity Wars (2018) een oorlog moet starten met de grootste villain die we tot dan zullen ontmoeten in het MCU: Thanos, een rol van Josh Brolin. De film van Scott Derrickson gaat op 28 oktober in première in de Nederlandse (3D) bioscopen. Hieronder het affiche en een recent Twitter-videootje.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair