Johnny Depp onderzoekt dood Notorious BIG en Tupac

Johnny Depp onderzoekt dood Notorious BIG en Tupac

Brad Furman regisseert Depp in Labyrinth.

Volgens de website Screen heeft Johnny Depp getekend voor de nieuwe film van regisseur Brad Furman (The Infiltrator, The Lincoln Lawyer) en productiemaatschappij Good Films. De film is gebaseerd op het non-fiction boek 'Labyrinth' uit 2002 van schrijver Randall Sullivan.

In het boek wordt beschreven hoe de talentvolle LAPD-detective Russell Poole in de problemen raakt als hij een collega beschuldigd van betrokkenheid bij de dood van rapper Biggie Smalls (The Notorious BIG). Poole besluit vervolgens een privédetective te worden en doet onder meer onderzoek naar de moord van Tupac Shakur.

Depp was dit jaar al te zien in de Walt Disney blockbuster Alice Through the Looking Glass en Kevin Smiths Yoga Hosers. Volgend jaar duikt hij op in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales en hij zal in Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes de stem inspreken van Gnomes. Ook zou hij over enige tijd te zien zijn in The Invisible Man.

Het script is al afgeleverd door Christian Contreras en het project wordt aan distributeurs gesleten tijdens het Toronto International Film Festival. Dit festival start vandaag.



NieuwsFilm

meest populair