Hoe zit het met de stem van Baby Groot in 'Guardians Of The Galaxy Vol.2'?

Hoe zit het met de stem van Baby Groot in 'Guardians Of The Galaxy Vol.2'?

Vin Diesel en James Gunn in gesprek over de tweede Guardians.

Ondanks dat er vooraf nogal wat vraagtekens bij Guardians Of The Galaxy Vol.2 werden gezet, bleken de meeste bizarr Guardians een belangrijk onderdeel van het succes: Bradley Coopers Rocket en Vin Diesels Groot. Door de uitkomst van het eerste deel zal de laatste in Guardians Of The Galaxy Vol.2 flink van formaat verschillen. Maar wat betekent dit voor zijn stem?

Op Facebook beantwoordde Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn hierover een vraag van een fan. Want hoe kan Diesel de stem inspreken van de kleine Baby Groot? "Je denkt toch niet dat de persoon die Homer Simpson inspreekt de hele dag zo praat? Vin is een acteur die in staat is om allerlei stemmetjes te doen," aldus de altijd scherpe Gunn.

Overigens schreef Gunn een speciaal script voor Diesel: "Groot Version". In deze versie staat in het Engels wat Groot bedoelt met zijn Grootse "I am Groot". Zie hieronder. Vanaf 27 april in de Nederlandse bioscoopzalen.



In een uitgebreide YouTube-video, geplaatst door Diesel, spreken de regisseur en de enthousiaste FF-acteur over het personage, de film en de acteurs. Check de video hieronder. De discussie start nadat Diesel een clip heeft gezien.



NieuwsFilm

meest populair