J.K. Simmons klaar met opnames 'Justice League'

J.K. Simmons klaar met opnames 'Justice League'

Hij heeft het nodige te vertellen over zijn rol.

Tegenover Entertainment Tonight onthulde acteur J.K. Simmons klaar te zijn met de opnames van Justice League. Hij speelt de rol van Commissioner Jim Gordon in de film van regisseur Zack Snyder en heeft naar eigen zeggen relatief weinig te doen in de film. Zijn meeste scènes zijn met Ben Afflecks Batman.

"Ik ben klaar," begon hij. "Ze nemen min of meer het grootste deel van 2016 op, dus de meeste superhelden zijn nog actief aan het werk in Londen. Maar ik ben weer terug thuis, bij mijn familie." Hij wilde ook wat onthullen over zijn rol:

"Jep, het meeste met Ben [Affleck]. In deze eerste film met de Justice League, is de rol van Commissioner Gordon geen heel grote. We introduceren hem een beetje en zien wat van zijn interacties met Batman - en met de meeste leden van de Justice League", aldus Simmons.

Hij vond het verder uiteraard fantastisch om samen te werken met Zack Snyder: "Het was een erg leuke set. Zack [Snyder] heeft eigenlijk een grote, vrolijke familie en het is natuurlijk op heel veel manieren een andere werkomgeving bij dit soort grote, gigantische film, vergeleken met een relatief kleine film als The Meddler. Maar aan het einde van de dag is het de regisseur die de toon bepaalt. En een van de dingen die Zack en Lorene gemeenschappelijk hebben, is dat ze aardige, slimme, competente en leuke mensen zijn met wie je graag twaalf uur per dag doorbrengt."

Justice League gaat op 16 november 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair