Derde 'Kickboxer'-rebootfilm krijgt titel

Derde 'Kickboxer'-rebootfilm krijgt titel

En dat terwijl de eerste film in de reboot-franchise dit weekend komend weekend pas verschijnt in de Verenigde Staten.

Nog voordat de eerste film komend weekend verschijnt in de Verenigde Staten, heeft producent Rob Hickman de titel van de derde film in de Kickboxer-reboottrilogie aangekondigd.

Alain Moussi vervangt in de trilogie Jean-Claude Van Damme als hoofdpersonage Kurt Sloane, terwijl Van Damme de rol van Kurts mentor Durand voor zijn rekening neemt. Kickboxer: Vengeance krijgt dit weekend een gelimiteerde bioscooprelease in de VS en wordt digitaal uitgebracht via iTunes.

Tijdens de première van Vengeance afgelopen week in Los Angeles, bevestigde Hickman verder dat de opnames van Kickboxer: Retaliation, het tweede deel in de trilogie al zijn afgerond en dat er snel begonnen zal worden met de opnames van het derde deel (in februari 2017 om precies te zijn), die de titel Kickboxer: Syndicate heeft gekregen. Moussi en Van Damme keren naar alle waarschijnlijkheid terug.

Over verdere acteurs is nog niks bekendgemaakt. In Vengeance spelen o.a. Dave Bautista, Gina Carano en Georges St.-Pierre rollen, en in Retaliation Mike Tyson, Roy 'Big Country' Nelson, Brian Shaw en Hafþor Julíus Bjornsson (alias The Mountain uit Game of Thrones).



NieuwsFilm

meest populair