Artistieke Pamela Anderson in trailer 'The People Garden'

Artistieke Pamela Anderson in trailer 'The People Garden'

Baywatch-babe op de serieuze toer.

Hieronder zie je de trailer voor de film The People Garden van regisseur Nadia Litz (How to Rid Your Lover of a Negative Emotion Caused by You!). Het mysterie/drama valt gelijk op aangezien er een rol is weggelegd voor de voormalige én toekomstige Baywatch-babe Pamela Anderson.

De ondertussen bijna 50-jarige celeb heeft niet de hoofdrol. Deze is weggelegd voor actrice Dree Hemingway, bekend uit X/Y (2014). Hemingway speelt Sweetpea, een vrouw die naar Japan vliegt om het uit te maken met haar vriend Jamie, een rockster. Als ze arriveert blijkt hij verdwenen en hij is voor het laatst gezien tijdens het opnemen van een videoclip met een sexsymbool (juist, Pamela Anderson) uit de 90's. De opnames voor de clip vinden plaats in het bekende Japanse zelfmoordbos Aokigahara. Dit is echter iets dat Sweetpea niet weet.


Het zelfmoordbos Aokigahara was onlangs ook het onderwerp van de horrorfilm The Forest en het drama The Sea of Trees. The People Garden maakt op dit moment een filmfestival-toer. Het affiche:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair