'Uncharted'-film verliest releasedatum

'Uncharted'-film verliest releasedatum

Joe Carnahan heeft nog even nodig om het script te schrijven.

Een maand geleden leek er flinke vooruitgang geboekt te worden met de verfilming van de spellenreeks Uncharted. Joe Carnahan tekende toen als scenarist, maar nu lijkt het erop dat Sony Pictures meer tijd nodig heeft voor het project. De film is vandaag namelijk uit het releaseschema van de studio gehaald. Oorspronkelijk zou de film uitkomen in juni 2017.

Het verhaal volgt een afstammeling van ontdekkingsreiziger Sir Francis Drake, schattenjager Nate Drake. Die is ervan overtuigd geraakt dat hij de locatie van El Dorado gevonden heeft, de legendarische gouden stad in Zuid-Amerika. De zoektocht wordt vrij competitief als een andere schattenjager zich bij de zoektocht voegt en escaleert als ze monsters - gemuteerde afstammelingen van Spanjaarden en Nazi's - tegenkomen.

Eerdere versies van het scenario zijn geschreven door niet de minste mensen. Zo werkte Oscar-winnaar Mark Boal al aan het script, evenals Oscar-genomineerde David O. Russell, schreven Thoma Dean Donnelly en Joshua Oppenheimer eraan en ookDavid Guggenheim, Cormac Wibberley en Marianne Wibberley probeerden het.



NieuwsFilm

meest populair