Colonel Quaritch belangrijk in alle vier vervolgen op 'Avatar'

Colonel Quaritch belangrijk in alle vier vervolgen op 'Avatar'

Stephen Lang gaat het dus druk krijgen de komende jaren.

Onlangs vertelde acteur Stephen Lang, die de rol van Colonel Miles Quaritch speelt, al dat de opnames voor de vier vervolgen op Avatar begin volgend jaar van start gaan. Nu vertelt de acteur dat zijn personage, dat nog om het leven leek te komen in de eerste film van regisseur James Cameron, in alle vier de vervolgen speelt.

"Ik kan dit wel zeggen omdat iedereen het al lijkt te weten, namelijk dat Colonel Quaritch erg belangrijk is in elk van de films - Avatar 2, 3, 4 en 5," aldus Lang. Er is nog maar weinig bekend over de manier waarop hij te zien is, maar we weten wel dat Lang niet de enige is die terugkeert ondanks dat hij dood is. Ook Sigourney Weavers personage keert terug. Daarover vertelde Cameron al eens dat ze dat op "een andere en op veel manieren uitdagendere wijze" doet.

De vervolgen spelen zich in elk geval deels af in de oceanen van Pandora en de planeten die zich in hetzelfde stelsel bevinden. Het eerste vervolg staat gepland voor release in 2018. De derde film zou in 2020 uit moeten komen, de vierde in 2022 en Avatar 5 staat gepland voor 2023.



NieuwsFilm

meest populair