Doug Liman regisseert 'Justice League Dark'-film!

Doug Liman regisseert 'Justice League Dark'-film!

En stapt daarmee uit het X-Men project Gambit.

Na maanden zonder nieuws heeft Variety eindelijk goed nieuws voor de fans van Justice League Dark. De film, die lang als passieproject gold voor Guillermo del Toro heeft nu een ander leidend man gevonden in de vorm van Doug Liman. Hij mag de film maken voor Warner Bros. en DC en gaat om die reden niets meer doen met X-Men spin-off Gambit.

De Justice League Dark werd in 2011 gelanceerd door DC Comics onder het The New 52 logo. Het team bestaat uit bovennatuurlijke wezens, waaronder John Constantine, Swamp Thing, Zatanna, Frankenstein, Deadman, Madame Xanadu en The Phantom Stranger.

Er zijn al enige geruchten over de rollen. Zo zou Ron Perlman de rol van Swamp Thing op zich nemen en werden naar verluidt Colin Farrell en Ewan McGregor beiden overwogen voor de rol van John Constantine. Ook zou men al een slechterik gevonden hebben (of in elk geval op het oog hebben): Ben Mendelsohn zou de rol van Anton Arcane spelen.

Er is nog geen releasedatum voor de film, maar Warner heeft nog DC-films gepland staan voor 5 oktober 2018 en 1 november 2019. Het zou dus goed kunnen dat deze film op een van die data uitgebracht wordt.



NieuwsFilm

meest populair