Eerste foto van Ezra Millers geheimzinnige personage in 'Fantastic Beasts'

Eerste foto van Ezra Millers geheimzinnige personage in 'Fantastic Beasts'

En Zoe Kravitz is toegevoegd aan de cast van de Harry Potter spin-off.

Entertainment Weekly mocht als eerste een foto van Ezra Millers personage in Harry Potter spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them onthullen. Er is nog maar weinig bekend rond het personage, dus de onthulling is een interessante. Ook meldt The Hollywood Reporter dat regisseur David Yates op het laatste moment actrice Zoe Kravitz toegevoegd heeft aan de cast.

Welke rol Kravitz gaat spelen in de film is niet bekend. Wel weten we dat ze nu een kleine rol heeft en dat er een grote kans bestaat dat haar personage in het eventuele vervolg een veel grotere rol moet krijgen. Verder was er dus een foto van Millers personage, die je hieronder kan bekijken.



Het personage van Ezra Miller draagt de naam Credence Barebone en is het adoptiekind van Mary Lou Barabone (Samantha Morton). Zij is de leider van de New Salem Philantropic Society, een organisatie die het bestaan van heksen en tovenaars wil onthullen aan de wereld en ze wil berechten en vermoorden.

Credence is een “teruggetrokken, extreem verlegen en kwetsbaar kind, veel meer dan zijn twee zussen. Hij is weerloos tegen het misbruik dat voortkomt uit de kleinste overtreding van Mary Lou’s strikte regels. En zijn eenzaamheid maakt hem kwetsbaar voor manipulatie door Percival Graves (Colin Farrell), die geïnteresseerd is geraakt in Credence.”

Graves is een machtige man, een Auror die werkt voor de Amerikaanse toverregering. Hem zien we samen met Credence op bovenstaande eerste foto, in een steegje dat volgehangen is met posters van de organisatie van Credence’s moeder.

Fantastic Beasts van regisseur David Yates draait vanaf 17 november 2016 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair