Dvd-releases week 32

Dvd-releases week 32

Met o.a. Kung Fu Panda 3 en Demolition.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Kung Fu Panda 3 (2016)


In Kung Fu Panda 3 wordt Po (Jack Black) herenigd met zijn biologische vader Li (Bryan Cranston). Samen gaan ze naar een verscholen pandaparadijs. Ondanks deze mooie hereniging moet hij ook zijn klauwen laten zien. Het pandaparadijs wordt namelijk bedreigd door de bovennatuurlijke slechterik Kai die de krachten heeft gestolen van verslagen Kung Fu Meesters. Samen met zijn oude vrienden en de andere panda's trekt Po opnieuw ten strijde.
Bekijk de afbeelding

Demolition (2015)


Een bankier verkeert die sinds de tragische dood van zijn vrouw in emotioneel isolement. Hij zet alles op alles om te achterhalen waar het met hem is misgegaan en vindt zijn verlossing uiteindelijk in de vorm van een vrouw die hij toevallig op straat tegenkomt.
Bekijk de afbeelding

Risen (2016)


Een agnostische Romeinse centurion, krijgt van Pontius Pilates de opdracht om de geruchten over een Messias te onderzoeken en het verdwenen lichaam van Jezus van Nazareth op te sporen, om een opstand in Jeruzalem te voorkomen.
Bekijk de afbeelding

Eddie the Eagle (2016)


Eddie Edwards werd een nationale held in Groot-Brittannië, toen hij als eerste Engelsman deelnam aan het onderdeel schansspringen tijdens de Olympische Winterspelen van Calgary in 1988. Hij was een echter 'underdog' door zijn gebrek aan financiële ondersteuning en het feit dat hij een bril moest dragen onder zijn skibril, waardoor hij zo goed als blind was tijdens zijn sprongen. De pers noemde Edwards 'Mr. Magoo', en hoewel hij als laatste eindige tijdens de Spelen, werd hij door de Britten bij terugkomst onthaald als een held.
Bekijk de afbeelding

Hello, My Name Is Doris (2015)


Een oudere vrouw is ervan overtuigd dat ze haar dromen moet najagen. Eén van die dromen is samenzijn met John, een veel jongere man. Om dit te bereiken trekt ze op met jonger volk, gaat ze naar concerten en maakt ze zelfs een (nep) Facebook-account aan.
Bekijk de afbeelding

Miss You Already (2015)


Milly en Jesse zijn altijd de beste vriendinnen geweest. Sinds hun jeugd hebben ze alles gedeeld: geheimen, kleding, humor en vriendjes. Nu proberen ze volwassen te worden. Milly heeft een goede baan en woont in een prachtig herenhuis met haar man Kit en hun twee kinderen. Jess is een stedenbouwkundige en zij en haar vriend wonen op een woonboot in een Londense gracht. Hun vriendschap komt echter op het spel te staan wanneer Jess heel graag een kindje wil en Milly ontdekt dat ze borstkanker heeft.
Bekijk de afbeelding

I Saw the Light (2015)


Het verhaal van countryzanger Hank Williams, die in zijn korte leven een grote hoeveelheid nummers maakte. De film draait om zijn roem en het tragische effect daarvan op zijn gezondheid en persoonlijke leven.
Bekijk de afbeelding

Never Back Down: No Surrender (2016)


Na de gebeurtenissen in deel 2, gaat voormalig MMA kampioen Case Walker terug de ring in om het terug op te boksen tot MMA kampioen. Al gauw blijkt dat deze generatie niet meer vecht volgens 'zijn' code.
Bekijk de afbeelding

The Driftless Area (2015)


The Driftless Area is een verfilming van het gelijknamige boek van Tom Drury. Yelchin speelt Pierre, een vriendelijke barman die na de dood van z'n ouders terugkeert naar het huis waar hij is opgegroeid. Hier wordt hij verliefd op Stella (Deschanel), een prachtige vrouw met een geheimzinnig verleden. Via haar komt Pierre terecht in een raadselachtig kat- en muisspel met Shane, een incompetente maar gevaarlijke crimineel (Hawkes).
Bekijk de afbeelding

Dear Eleanor (2016)


Max en Ellie, twee hartsvriendinnen gaan stiekem op pad om de voormalige first lady Eleanor Roosevelt te ontmoeten. Tijdens hun tocht stuiten de dames op tal van kleurrijke personages. Ondertussen proberen ze Ellie's vader achter zich te houden.
Bekijk de afbeelding

Les Visiteurs: La Révolution (2016)


Ridder Godefroy de Montmirail en zijn hulpje Jacquouille zijn gestrand in 1793. Met trucs breken ze vrij uit een gevangenis en proberen ze weer terug te komen waar ze horen.
Bekijk de afbeelding

Devoured (2012)


Lourdes is een jonge vrouw die 's nachts in een restaurant schoonmaakt. Al het geld dat ze verdient, is voor haar zoontje, die bij haar moeder woont. Plotseling begint ze visioenen te krijgen, waarin ze iedereen verliest. Zijn ze echt?
Bekijk de afbeelding

Stealing Cars (2015)


Een rebellerende tiener probeert zijn weg te vinden binnen het jeugdgevangenissysteem.
Bekijk de afbeelding

Woodlawn (2015)


Een getalenteerde football speler op de middelbare school moet zijn talent en religie omarmen, terwijl hij vecht tegen raciale spanningen op en naast het veld.
Bekijk de afbeelding

Emma's Chance (2016)


Tijdens een reddingsactie helpt Emma een misbruikt paard dat zich door niemand laat berijden. Langzaam wint ze het vertrouwen van het dier, maar tegelijk werkt ze aan een plan om de ranch te redden.
Bekijk de afbeelding

Un + une (2015)


Een beroemde Franse filmcomponist gaat naar India. Daar componeert hij de muziek voor een interpretatie van Romeo en Julia. Hij ontmoet de vrouw van de Franse ambassadeur in India en krijgt een moeilijke relatie met haar.
Bekijk de afbeelding

Alone (2013)


Een man met spinnenangst raakt gevangen in zijn eigen huis.
Bekijk de afbeelding

Beyond the Call of Duty (2016)


Vijf mannen van Special Ops vormen het Alpha Squad. De groep moet een schijnbaar makkelijke missie ondernemen, maar die blijkt al snel veel zwaarder te zijn en een oorlog te zijn tegen een reeks ondode experimenten.Het blijkt al snel een strijd om het overleven van de mensheid te zijn.


NieuwsFilm

meest populair