TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Once Upon a Time in the West en Walk the Line.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Once Upon a Time in the West (1968)

Zaterdag 2 juli om 20:00 op RTL7

In een afgelegen stationnetje in het Verre Westen wordt een onbekende man overvallen door drie bandieten. De onbekende man met de harmonica schiet de aanranders meteen dood en trekt verder. Inmiddels heeft een zekere Frank in opdracht van spoorwegmagnaat Morton de Ierse boer McBain vermoord om diens land te kunnen inpalmen. Frank zorgt ervoor dat de verdenking valt op de onbekende.
Bekijk de afbeelding

The Magnificent Seven (1960)

Zondag 3 juli om 20:00 op RTL7

Een bandiet terroriseert een klein Mexicaans dorp. Drie dorpsbewoners worden naar Amerika gestuurd om een beroepsmoordenaar te zoeken die hun kan beschermen. Uiteindelijk komen ze met zeven stuks terug, elke schutter om een andere reden. Ze moeten het dorp voorbereiden op de komst van een leger van wel 1000 bandieten die zullen komen om voedsel op te eisen.
Bekijk de afbeelding

Robin Hood (2010)

Maandag 4 juli om 20:30 op SBS6

Robin Hood vertelt het dicht bij de historische feiten aanleunende ontstaansverhaal van het titelpersonage, gespeeld door Russell Crowe. Als kind werd hij in de steek gelaten, waarna hij aansluiting vond bij het gewone volk van Nottingham. Omdat Robin nooit iemand heeft kunnen vertrouwen, valt het hem erg moeilijk om verliefd te worden. Dan vindt hij zijn gelijke in Marian (Cate Blanchett), een sterke, onafhankelijke vrouw.
Bekijk de afbeelding

Eyes Wide Shut (1999)

Dinsdag 5 juli om 20:30 op SBS9

Een arts raakt geobsedeerd door het idee een seksuele ontmoeting met een vreemde te hebben, nadat zijn vrouw hem bekend heeft seksuele fantasieën te hebben over een andere man. Wanneer hij een nachtclub bezoekt komt hij zijn oude vriend, de pianist Nick Nightingale, tegen. Deze vertelt hem over een geheime seksuele groep en hij besluit naar één van de bijeenkomsten te gaan.
Bekijk de afbeelding

Doc Hollywood (1991)

Woensdag 6 juli om 22:45 op NET5

De jonge dokter Ben Stone heeft zijn zinnen gezet op een praktijk voor plastische chirurgie in Beverly Hills. Tijdens zijn verhuizing krijgt Ben te maken met een omleiding waardoor hij in het kleine stadje Grady strandt. Daar is een ernstig tekort aan dokters, waardoor Ben besluit te blijven.
Bekijk de afbeelding

Falling Down (1993)

Donderdag 7 juli om 20:30 op Veronica

William Foster krijgt een zenuwinzinking midden op de snelweg op een warme zomerse dag. Zijn vrouw heeft hem verlaten en hij is zijn baan kwijt. Hij draait door en laat een spoor van vernieling achter en bedreigt iedereen die hem voor zijn voeten loopt. Hij verliest langzamerhand de realiteit uit het oog en wordt een gevaar voor zijn omgeving.
Bekijk de afbeelding

Walk the Line (2005)

Vrijdag 8 juli om 21:20 op NPO3

Country-legende Johnny Cash (Joaquin Phoenix) vertrekt naar Memphis waar countrymuziek nog in de kinderschoenen staat. Naarmate hij steeds bekender wordt en dus geld begint te verdienen komt hij in contact met grote sterren zoals Elvis Presley. Maar de roem wordt Johnny te veel en hij raakt aan de drugs.


NieuwsFilm

meest populair