TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Finding Nemo en The Act of Killing.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Finding Nemo (2003)

Zaterdag 25 juni om 20:30 op SBS6

De clownvis Marlin leidt samen met zijn enige zoon Nemo een veilig leventje in het Great Barrier Reef bij Australië. Wanneer Nemo onverwachts weggehaald wordt van zijn thuis, en in het aquarium van een tandarts belandt, is het aan Marlin om hem te redden. Hij krijgt hierbij hulp van Dory, de vis met het slechtste korte termijn geheugen en het grootste hart van de hele oceaan.
Bekijk de afbeelding

The Act of Killing (2012)

Zondag 26 juni om 22:20 op Canvas

In The Act of Killing gaan voormalige leiders van Indonesische doodseskaders vijftig jaar terug in de tijd en spelen hun rol in de genocide van 1965 na in filmscènes. Dit resulteert in een documentaire die ons meevoert in de verbeelding van deze moordenaars.
Bekijk de afbeelding

The Sum of All Fears (2002)

Maandag 27 juni om 21:00 op RTL7

De hoofdstad van Tsjetsjenië wordt getroffen door een zware bom, en Amerika geeft de Russen de schuld van de aanval. CIA-agent Jack Ryan ontdekt echter dat er andere spelers betrokken zijn.
Bekijk de afbeelding

Twister (1996)

Dinsdag 28 juni om 20:30 op Veronica

Jo en Bill zijn twee tornadojagers, wiens enthousiasme grenst aan bezetenheid. Samen met een team van wetenschappers hebben ze slechts een droom: met de meest geavanceerde meetapparatuur het hart van een tornado binnendringen. Het team vertrekt naar het mekka voor elke tornadojager: Tornado Valley.
Bekijk de afbeelding

Tropa de Elite 2: O Inimigo Agora é Outro (2010)

Woensdag 29 juni om 22:30 op RTL7

Regisseur José Padilha claimt dat deze film zijn trilogie over geweld in de grootste Braziliaanse steden afsluit. De eerste was Ônibus 174, een documentaire dit uitlegt hoe de onverschilligheid van de staat ten aanzien van arme mensen kan leiden tot gewelddadige criminelen. De tweede, Tropa de Elite, liet zien hoe onverschilligheid van de staat ten aanzien van wetshandhavinginstanties kan leiden tot gewelddadige politieagenten en corruptie. De laatste film in de trilogie volgt Wagner Moura, die opnieuw de rol van kapitein Nascimento speelt. Hij is nu tien jaar ouder en na opgeklommen te zijn tot commandant van de politie elite-eenheid BOPE is hij nu ondersecretaris van de inlichtingendienst. In zijn nieuwe functie slaagt hij erin om de BOPE verder te versterken en tevens de drugshandel gevoelige slagen toe te brengen. Daarbij helpt Nascimento echter nog altijd zijn ergste vijanden: corrupte agenten en politici. De film wist James Cameron's Avatar van de troon te stoten als best verdienende film in de Braziliaanse filmgeschiedenis. Daarnaast werd de film nadat 11,1 miljoen Brazilianen een bioscoopkaartje kochten de meest bekeken Braziliaanse bioscoopfilm.
Bekijk de afbeelding

Shooter (2007)

Donderdag 30 juni om 20:30 op RTL7

Voormalig huurmoordenaar Bob Lee Swagger leidt een teruggetrokken leven, maar komt weer in actie als hij erachter komt dat er een complot bestaat om de Amerikaanse president te vermoorden. Hij blijkt er te worden ingeluisd en krijgt de schuld van de moordpoging. Hij slaat op de vlucht om de ware moordenaar te vinden....
Bekijk de afbeelding

Moneyball (2011)

Vrijdag 1 juli om 21:00 op RTL7

Moneyball gaat over de baseball manager Billy Beane van Oakland A's. De man bracht zijn team samen enkel op basis van computeranalyses.


NieuwsFilm

meest populair