Bioscoopreleases week 25

Bioscoopreleases week 25

Met o.a. Independence Day: Resurgence en Een man die Ove heet.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Independence Day: Resurgence (2016)


We wisten altijd dat ze terug zouden komen. Nadat INDEPENDENCE DAY het rampenfilm genre veranderde, levert dit volgende hoofdstuk wereldwijde catastrofe op een onvoorstelbare schaalgrootte. Gebruikmakend van de buitenaardse technologie, hebben de landen van de Aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om de planeet tegen hen te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en gigantische kracht van de buitenaardse wezens. Enkel de vindingrijkheid van een paar dappere mannen en vrouwen kan de wereld voor uitsterven behoeden.
Bekijk de afbeelding

Ma Loute (2016)


Het is 1910 in de Slack baai in het noorden van Frankrijk. Mysterieuze verdwijningen houden de regio in zijn greep. Inspecteur Machin en zijn scherpzinnige assistent Malfoy (mis)leiden het onderzoek. Ze belanden in het hart van een vreemde en verslindende liefdesrelatie tussen 'Ma Loute', de oudste zoon van een vissersfamilie met bijzondere gewoontes en Billie van Peteghem, de jongste van rijke burgerlijke familie van decadenten uit Lille.
Bekijk de afbeelding

Een man die Ove heet (2015)


De 59-jarige Ove staat bekend als de meest humeurige man in de wijk. Enkele jaren geleden werd hij afgezet als voorzitter van de vereniging van eigenaren van het appartementencomplex waar hij woont. Dat zint hem nog steeds niet en dus maakt hij nog altijd zijn rondes door de wijk. Als de zwangere Parvaneh en haar familie naar het huis tegenover dat van Ove verhuizen, en per ongeluk zijn brievenbus omver rijden, ontstaat er al snel een onverwachte en hechte vriendschap.


NieuwsFilm

meest populair