Geruchten over 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Geruchten over 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

En er is info over Thor: Ragnarok.

De productie van Guardians of the Galaxy Vol. 2 is al onderweg en JoBlo heeft nu wat nieuwe details weten te vergaren rond de film. Daarnaast melden ze wat interessante feitjes rond het plot van Thor: Ragnarok. Maar eerst Guardians.

Volgens JoBlo is niemand minder dan Ayesha, a.k.a. Her/Kismet/Paragon de slechterik van de film. Zij is gemaakt door een groep wetenschappers, als opvolger voor een experiment dat ”Him” heette. Het resultaat van dat laatste experiment was superheld Adam Warlock. In de comics gaat Ayesha op zoek naar Adam, om samen een superras te scheppen. Wellicht dat, als dit nieuws klopt, de vader van Peter Quill (Chris Pratt) inderdaad Adam is.

Ook meldt de website dat Thor (Chris Hemsworth) en Hulk (Mark Ruffalo) in de film Ragnarok een ”road trip” ondernemen op zoek naar een wapen dat Ragnarok kan stoppen. Elementen van de Planet Hulk-comics zouden hierin verwerkt moeten worden. Het zou dan draaien om scenes waarin de Hulk het in gladiatorengevechten opneemt tegen andere personages. Jeff Goldblums Grandmaster zou achter de spelen zitten en de Hulk draagt volgens JoBlo hierin het harnas uit de comics.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 komt uit op 4 mei 2017 en Thor: Ragnarok op 2 november 2017.



NieuwsFilm

meest populair