Dvd-releases week 22

Dvd-releases week 22

Met o.a. Daddy's Home en Brasserie Valentijn.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Daddy's Home (2015)


Een radiomedewerker neemt zich voor om een voorbeeldige stiefvader te worden voor de kinderen van zijn vrouw. Maar dan komt de asociale vader van de kinderen plots in beeld en strijden de heren tegen elkaar voor de liefde van de kinderen.
Bekijk de afbeelding

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015)


Alvin, Simon en Theodore vermoeden dat Dave wil gaan trouwen met zijn vriendin in New York City en hen wil dumpen. Dus hebben ze drie dagen om achter hem aan te gaan en het huwelijksvoorstel tegen te houden.
Bekijk de afbeelding

Brasserie Valentijn (2016)


14 februari, één van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Valentijn heeft de tafels tiptop gedekt. Ze heeft alles onder controle in haar brasserie. In de keuken en in de zaal zijn de verwachtingen hoog gespannen. Elk koppel dat een tafel heeft bemachtigd, hoopt die avond de liefde op hun bord te krijgen. Er mag niks fout gaan. Dan staat Frank, een oude vlam van Valentijn, ineens op de stoep...
Bekijk de afbeelding

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! (2016)


Het is bijna groot feest in de Tovertuin, want de Wijze Varen wordt alweer een fraai jaar ouder. Woezel & Pip krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen, totdat de grote dag daar is. Tante Perenboom kondigt aan dat er een hele speciale gast komt logeren: het schattige neefje Charlie. Al snel ontdekken Woezel & Pip dat het cadeau en hun spullen zijn verdwenen! Wie heeft dat gedaan? De Wijze Varen weet het antwoord, maar of de vriendjes daar zo blij mee zijn? Woezel & Pip, Buurpoes, Molletje, Vlindertje en Charlie gaan in dit spannende avontuur op zoek naar de gevaarlijke indringer.
Bekijk de afbeelding

Kill Kane (2016)


De wereld van een leraar valt in duigen, als zijn vrouw en kinderen op brute wijze vermoord worden door een meedogenloze bende. Voor dood achtergelaten en met niemand om hem te helpen, neemt hij het heft in eigen hand, in een poging gerechtigheid te vinden.


NieuwsFilm

meest populair