Geen Universal Monsterfilm meer voor Noah Hawley

Geen Universal Monsterfilm meer voor Noah Hawley

De schrijver heeft het te druk.

Direct toen de Fargo-serie populair werd, begon men showrunner Noah Hawley met nieuwe projecten te overladen. Denk daarbij maar aan X-Men serie Legion en een serie rond Kurt Vonneguts Cat’s Cradle. Verder ontwikkelde Hawley een film met de titel Man Alive en mocht hij werken aan een film voor het Universal Monsteruniversum. Dat gaat niet langer door.

In een profiel van Vanity Fair rond de schrijver bleek hij teveel projecten op zich genomen te hebben en het project voor Universal te laten schieten. ”Ik kon die film voor Universal niet schrijven binnen het tijdsbestek dat zij voor ogen hadden. Maar we zijn goed uit elkaar gegaan. Er zijn voor mij gewoon niet genoeg uren in een dag, vooral omdat ik jonge kinderen heb. Ik wil niet nog meer familietijd opgeven dan ik al doe.”

Hawley zou zelfs onderdeel uitmaken van de schrijversruimte met onder meer Alex Kurtzman en Chris Morgan, maar dat lijkt ook niet door te gaan. Wellicht dat het slecht nieuws is voor Universal, maar de fan heeft de komende tijd nog genoeg materiaal van Hawley om van te genieten.



NieuwsFilm

meest populair