TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. The Descenants, Shame en X-Men: The Last Stand.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Rain Man (1988)

Zaterdag 28 mei om 21:15 op Eén

De beroofde handelaar Charlie Babbit keert huiswaarts om de begrafenis van zijn vader bij te wonen. Eenmaal aangekomen komt hij erachter dat hij naast de erfenis grijpt en blijkt hij ook nog een autistische broer te hebben. Charlie ontfermt zich over zijn onhandelbare, maar geniale broer.
Bekijk de afbeelding

X-Men: The Last Stand (2006)

Zondag 29 mei om 20:00 op FOX

In X-MEN THE LAST STAND, de ultieme climax van de "X-MEN"-trilogie dreigt een 'kuur' voor mutanten het verloop van de geschiedenis grondig te wijzigen. Voor het eerst krijgen de mutanten een keuze: of ze behouden hun unieke krachten maar blijven outcast, of ze ontdoen zich van hun krachten en worden net als de rest van de mensheid. Dit lijdt tot een nog grotere strijd tussen de vreedzame Charles Xavier en Magneto, de grote voorstander van de 'survival of the fittest'.
Bekijk de afbeelding

Raging Bull (1980)

Maandag 30 mei om 21:55 op Canvas

Raging Bull is het levensverhaal van de legendarische bokser Jake La Motta. Blinde ambitie, naijver en een overkill aan testosteron lagen ten grondslag aan La Motta's carrière waarin hij in 1949 wereldkampioen middengewicht werd en één keer Sugar Ray Robinson versloeg. Robert De Niro, die in de beste method acting-traditie dertig kilo aankwam voor de rol, zet La Motta neer als een niet al te sympathiek figuur en geeft inzicht in de psyche van een bokser die door roeien en ruiten gaat om zijn doel te bereiken....
Bekijk de afbeelding

Licence to Kill (1989)

Dinsdag 31 mei om 20:30 op RTL7
Regie: John Glen

In het exotische Key West wordt een vriend van James Bond zwaar mishandeld door drugskoning Sanchez. Bond zint op wraak en negeert een bevel van M om een nieuwe opdracht uit te voeren. Bonds vergunning om te doden wordt daarop ingetrokken, maar hij besluit desondanks toch zijn vriend te wreken en wordt daarom als een gewone misdadiger vervolgd.
Bekijk de afbeelding

GoldenEye (1995)

Woensdag 1 juni om 20:30 op RTL7

Tijdens zijn vakantie ontmoet James Bond de mooie maar dodelijke Xenia Onatopp, lid van de Russische maffia. Hij probeert haar te stoppen als ze een supergeheime helikopter wil stelen. In de tussentijd wordt een Russische basis overvallen door Xenia's baas, die op zoek is naar een geheim wapen.
Bekijk de afbeelding

The Descendants (2011)

Donderdag 2 juni om 20:30 op RTL8

Matt King (George Clooney) is een rijke landeigenaar die is getrouwd met een prachtige vrouw die door een ernstig ongeluk in een terminale coma ligt. Zijn twee jonge dochters zijn onbekenden voor hem en hij denkt erover om zijn huis en landgoed te verkopen aan een steenrijke vastgoedeigenaar. Als hij erachter komt dat zijn vrouw een affaire heeft gehad, gaat King samen met zijn twee dochters op onderzoek uit.
Bekijk de afbeelding

Shame (2011)

Vrijdag 3 juni om 22:00 op NPO3

Brandon (Michael Fassbender) is een dertiger die in New York woont en moeite heeft om zijn seksleven onder controle te houden. Hij is verslaafd aan pornografie en hierdoor heeft hij moeite om echte relaties met vrouwen aan te knopen. Slechts één vrouw kan echt dicht bij hem komen: zijn eigenzinnige, jongere zus Sissy (Carey Mulligan). Brandon mag dan wel in het openbaar de schijn ophouden een normaal leven te leiden, Sissy weet wel beter. Wanneer ze bij hem in zijn appartement komt wonen, loopt Brandons leven uit de hand. Broer en zus brengen immers het slechtste in elkaar naar boven.


NieuwsFilm

meest populair