Bioscoopreleases week 20

Bioscoopreleases week 20

Met o.a. X-Men: Apocalypse en The Nice Guys.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

X-Men: Apocalypse (2016)


Sinds het ontstaan van de beschaving, is hij aanbeden als een god. Apocalypse (Oscar Isaac), de eerste en meest krachtige mutant van Marvel's X-Men universum, vergaarde de krachten van veel andere mutanten, werd onsterfelijk en onverslaanbaar. Als hij na duizenden jaren ontwaakt, raakt hij gedesillusioneerd met de wereld die hij ontdekt en rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid op te ruimen en een nieuwe wereldorde te scheppen, waar hij de macht over zal hebben. Met het lot van de Aarde in de balans, moet Raven (Jennifer Lawrence) met behulp van Professor X (James McAvoy) leiding geven aan een team van jonge X-Men om hun grootste vijand ooit te stoppen en de mensheid te redden van complete vernietiging.
Bekijk de afbeelding

The Nice Guys (2016)


Los Angeles, 1977. Privédetective Holland March moet samenwerken met krachtpatser Jackson Healy, om een vermissingszaak op te lossen. Het duo vindt in hun onderzoek een connectie tussen de vermissing van een jong meisje en de dood van een portnoster. Het brengt een complot aan het licht dat reikt tot in de machtigste kringen.
Bekijk de afbeelding

That Sugar Film (2014)


Damon Gameau besluit eens uit te zoeken welk effect suiker daadwerkelijk heeft op menselijke gezondheid. De Australische acteur en regisseur heeft al jaren op voedsel zonder toegevoegde suikers geleefd, maar besluit een nieuw experiment op zichzelf toe te passen. Voor een periode van zestig dagen eet hij 40 eetlepels suiker per dag, evenveel als een gemiddelde tiener eet op een dag. Tegelijk spreekt hij met een team medische experts over de risico's van suiker.
Bekijk de afbeelding

Freeheld (2015)


Laurel Hester is een gewaardeerd rechercheur die probeert de straten van New Jersey drugsvrij te houden. Ze heeft zich in haar werk nooit uitgesproken rond haar seksuele voorkeur en niemand weet daardoor dat ze een relatie met de jongere Stacie heeft. Maar dat durft ze te onthullen, als blijkt dat ze terminaal ziek is. Haar laatste wens? Dat haar pensioenuitkering betaald wordt aan haar vriendin, maar dat weigert het korps. Het leidt tot een strijd tegen de klok voor gelijke rechten.
Bekijk de afbeelding

Remember (2015)


Zev wordt elke dag wakker, de naam van zijn overleden vrouw roepend. Zev lijdt aan geheugenverlies, maar wil op reis. Zijn vriend Max heeft daarvoor uitgebreide instructies genoteerd, en reis brengt hem langs plekken in Canada en Amerika, in een zoektocht naar de man die zeventig jaar eerder verantwoordelijk was voor de dood van zijn gezin in concentratiekamp Auschwitz.
Bekijk de afbeelding

Creative Control (2015)


Het verhaal speelt zich af in New York, vijf minuten in de toekomst. De glorieuze, technologische ontwikkelingen en communicatiemiddelen van de nabije toekomst waren bedoeld om de connectiviteit te bevorderen en verveling tegen te gaan, maar in plaats daarvan zijn de mensen juist angstig. De overwerkte reclamedirecteur David is bezig met het ontwikkelen van een grootschalige marketingcampagne voor een nieuwe generatie TR-brillen. Ondanks z'n relatie met yoga-instructeur Juliette (Nora Zehetner) is hij jaloers op het leven van z'n beste vriend Wim (Dan Gill), die iets heeft met de bekoorlijke Sophie (Alexia Rasmussen). David besluit de bril te gebruiken om een levensechte versie van Sophie te creëren, maar al snel beginnen fantasie en realiteit in elkaar over te lopen. Het loopt op den duur volledig uit de hand en de twee vrienden worden gedwongen om te gaan met de dreigende collisie tussen hun publieke, privé- en denkbeeldige levens.
Bekijk de afbeelding

Rebels (2015)


Statistieken wijzen uit dat elke zesde leerling van tussen de 18 en 24 jaar stopt met studeren, nog voordat ze hun middelbare school afgemaakt hebben. Ontmoet vier Noren die ermee gestopt zijn.


NieuwsFilm

meest populair