Omschrijving duistere scène 'Star Wars: Episode VIII'

Omschrijving duistere scène 'Star Wars: Episode VIII'

Oscar Isaac zegt verder dat iedereen ditmaal in gevaar is.

Het was al praktisch zeker dat Rian Johnsons Star Wars: Episode VIII donkerder zou worden dan The Force Awakens. Nu hebben we niet alleen een paar nieuwe citaten van acteur Oscar Isaac (Poe Dameron) over de film, ook is er een gerucht over een belangrijke scène in de film.

Tegenover Rolling Stones vertelde Oscar Isaac over de nieuwe film. ”Er is in de nieuwe film veel meer te doen. Wat nu gebeurd, is dat de helden op de proef gesteld worden. Alle drie. Dat betekent dat Poe Dameron, Rey en Finn allemaal grote avonturen gaan beleven in deze film. Ze worden gigantisch getest.”

Op de vraag of BB-8 dan ook getest wordt, moest Isaac wel lachen. ”BB-8 doet het goed. BB-8 wordt ook op de proef gesteld! Iedereen! Het is het donkere tweede hoofdstuk, maar niet heel donker.”

Dan de omschrijving van de scène in de film. Die lijkt meteen te draaien om twee belangrijke personages die getest worden: Luke Skywalker (Mark Hamill) en Rey (Daisy Ridley). Zij zouden volgens Making Star Wars tijdens hun training op Ahch-To overvallen worden door Kylo Ren (Adam Driver) en zijn Knights of Ren.

Volgens de site is er een ”een op een duel langs de cliff” tussen Rey en Kylo. ”Kylo wil wraak nadat Rey hem vernederde. De Knights of Ren vechten met Luke Skywalker, terwijl Rey het tegen Kylo opneemt.” Veel kans maken ze echter niet, want ”Luke vernietigt de Knights een voor een. […] Luke Skywalker loopt op zijn gemak naar Kylo toe, maar die trekt zich terug als hij ziet dat de groep verslagen is. Luke Skywalker is een badass Jedi en hij vernietigt de groep.”

Of het gerucht klopt is natuurlijk maar de vraag: zo was Kylo in The Force Awakens lange tijd op zoek naar de locatie van Luke en kon hij die nooit vinden. Waarom dat nu dan ineens wel lukt is dan de vraag. Een antwoord krijgen we voorlopig niet: Episode VIII draait pas vanaf 14 december 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair