Trailer '2307: Winter's Dream', ook wel Mad Max op ijs

Trailer '2307: Winter's Dream', ook wel Mad Max op ijs

Een eliteteam van soldaten moet een genetisch gemodificeerd mens vernietigen.

Het is risicovol een film te omschrijven als Mad Max on Ice, maar dat is precies wat de makers van sci-fi film 2307: Winter’s Dream doen. De eerste trailer daarvan is op Vimeo gezet en het ziet er bijzonder interessant uit. In elk geval klopt het als je de stijl van de film vergelijkt met die van bijvoorbeeld Mad Max – kijk je naar de kwaliteit, is het een ander verhaal.

Rollen in de film van regisseur Joey Curtis zijn er voor Paul Sidhu, Branden Coles en Brad Potts. De actie staat uiteraard centraal in de film, die nu tijdens Cannes te koop is voor distributeurs. Die zijn er namelijk nog niet, al lijkt het er met deze trailer op dat daar snel verandering in kan komen.

Helaas is de trailer niet te embedden, dus moeten we je daarvoor doorverwijzen naar vimeo.

Het is het jaar 2307 na Christus. De aarde is bevroren en praktisch onbewoonbaar geworden. Het Chimeric Virus heeft zo’n 75% van de mensheid uitgeroeid. De overgebleven mensen proberen ondergrond te overleven. Genetisch gemanipuleerde mensen met extra kracht, snelheid en tolerantie voor de kou, worden gebruikt voor speciale klusjes op het aardoppervlak. Als ASH-393 ontsnapt en een rebellie wil lanceren, is het aan een supersquad van soldaten hem op te jagen en te doden.



NieuwsFilm

meest populair