Dvd-releases week 20

Dvd-releases week 20

Met o.a. The Hateful Eight, Joy en Creed.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The 33 (2015)


Als een goud- en kopermijn instort, raken 33 mijnwerkers gedurende een periode van 69 dagen gevangen onder de grond.
Bekijk de afbeelding

The Hateful Eight (2015)


In THE HATEFUL EIGHT, dat zich zes of acht of twaalf jaar na de Burgeroorlog afspeelt, raast een koets door het winterachtige landschap van Wyoming. De passagiers, premiejager John Ruth (Russel) en zijn vluchteling Daisy Domergue (Leigh), racen richting het stadje Red Rock, waar Ruth, in deze delen bekend als "The Hangman", Domergue heenbrengt om berecht te worden. Onderweg komen ze twee vreemdelingen tegen: Majoor Marquis Warren (Jackson), een zwarte soldaat die voor de Unie vocht en nu berucht premiejager geworden is en Chris Mannix (Goggins), een afvallige van het zuiden, die claimt de nieuwe sheriff van d stad te zijn. Hun voorsprong op de sneeuwstorm verliezend, zoeken Ruth, Domergue, Warren en Mannix hun toevlucht in Minnie's Haberdashery, een tussenstop bij een bergpas voor postkoetsen. Als ze aankomen bij Minnie's, worden ze niet begroet door de eigenares, maar door een viertal onbekende gezichten. Bob (Bichir), die de boel bij Minnie's verzorgt terwijl zij haar moeder bezoekt, zit verschanst samen met Oswaldo Mobray (Roth), de beul van Red Rock, koeienmepper Joe Gage (Madsen) en soldaat van de Confederatie, Generaal Sanford Smithers (Dern). Terwijl de storm de tussenstop op de berghelling overneemt, ontdekken onze acht reizigers dat ze het misschien niet halen tot Red Rock...
Bekijk de afbeelding

Joy (2015)


De arme, maar erg intelligente vrouw Joy Mangano, weet tegen alle kansen in eigenhandig een compleet zakenimperium op te bouwen en haar familie rijk te maken. Maar daarvoor moest ze wel een fikse strijd leveren, vooral voor het veiligstellen van haar nalatenschap.
Bekijk de afbeelding

Creed (2015)


Adonis Johnson is de zoon van wereldkampioen Apollo Creed, maar hij kende zijn vader nooit; die overleed voordat hij geboren werd. Toch zit het boksen in zijn bloed en dus gaat Adonis naar Philadelphia, waar Creed zijn legendarische wedstrijd tegen Rocky Balbao vocht. Eenmaal daar vraagt Adonis aan Rocky of hij zijn trainer kan worden. In hem ziet Rocky de kracht en vastberadenheid die hij ook in Apollo zag, de woeste rivaal die zijn beste vriend werd. Hij gaat akkoord om hem te trainen, ondanks dat de voormalige kampioen strijdt met een tegenstander, dodelijker dan elke opponent die hij in de ring getroffen heeft. Met Rocky in zijn hoek, duurt het niet lang, voordat Adonis een kans heeft in de ring. Maar kan hij niet alleen de drive, maar ook het hart van een ware vechter opbouwen, op tijd voordat hij de ring in moet?
Bekijk de afbeelding

Key House Mirror (2015)


Lily en Max zijn al meer dan 50 jaar getrouwd. Ze leven samen in een verpleegtehuis. Dat is nodig omdat Max veel zorg nodig heeft sinds hij een beroerte kreeg. Lily past haar leven aan aan de situatie en zet haar eigen gevoelens opzij. Maar ze verlangt eigenlijk naar spanning en intimiteit in haar leven. Als er een man die "de piloot" genoemd wordt naast hen komt wonen is ze meteen gecharmeerd van zijn levenslust. Maar zowel haar familie als de medebewoners van het verpleegtehuis zijn niet te spreken over haar nieuwe vriend. Lily heeft het gevoel gevangen te zitten en wil ontsnappen aan haar benauwende leven.
Bekijk de afbeelding

Mot naturen (2014)


Een reis door het hoofd van Martin. Hij is op een weekendje weg in de bergen en we krijgen zijn gedachten te horen. Ongecensureerd, essentieel, existentieel en gek over gevoelens en verlangens. Een herkenbare film over mens-zijn, hoe we denken en hoe we werken.
Bekijk de afbeelding

Capture the Flag (2015)


Het verhaal, geïnspireerd door de 'space race' van de jaren zestig, gaat over een harteloze miljardair die ten behoeve van zijn handeltje in schone energie de Maan wil koloniseren. De jonge surfer Mike verstopt zich samen met zijn vrienden, grootvader en hagedis in de raket om de snode plannen te verhinderen.
Bekijk de afbeelding

Bang Gang (2015)

Regie: Eva Husson

In een klein stadje kiest een groep zestien en zeventienjarige kinderen een bijzonder pad in het leven.
Bekijk de afbeelding

Mediterranea (2015)


Twee mannen maken de gevaarlijke reis van Afrika naar Italië, op zoek naar een beter leven. Onderweg moeten ze vijandelijkheden en geweld zien te weerstaan.
Bekijk de afbeelding

Broer (2016)


De puissant rijke Ierse Grace wil haar 20 jaar oude liefdesaffaire nieuw leven inblazen. Ze heeft ooit op een cruiseschip een affaire gehad met Michel, en ze wil de draad weer oppikken. Maar Michel leeft niet meer. Zijn broer Mark kan wel een centje gebruiken en reist, samen met de opdringerige Ronnie, naar Ierland om zich voor te doen als zijn overleden broer Michel. Mark wil alsnog diens geld en geliefde inpikken, postuum wraak nemen op de broer die hij zo haat. Maar Grace blijkt haar eigen verborgen agenda te hebben.
Bekijk de afbeelding

Justice League vs. Teen Titans (2016)

Regie: Sam Liu

Robin gaat aan de slag voor de Teen Titans, nadat zijn gedrag een missie van de Justice League in de war schopt. De Titans moeten het daarna opnemen tegen Trigon, nadat hij de League overneemt en de wereld dreigt te veroveren.


NieuwsFilm

meest populair