Woeste Weduwe Film Festival

[header]Dit festival biedt ruimte aan amateur- en semi-professionele filmmakers om korte films voor een breder publiek toegankelijk te maken.[/header]Stichting Woeste Weduwe organiseert in samenwerking met Cultuurhuis Bosch het Woeste Weduwe Film Festival.

Het festival biedt ruimte aan amateur en semi-professionele filmmakers om korte films voor een breder publiek toegankelijk te maken. Laagdrempeligheid vormt een uitgangspunt. Het festival is breed van opzet, wat betreft speelduur, genres en originaliteit. Hierbij denken wij aan korte speelfilms, animaties, experimenteel , fictieve reclame, sketches, documentaires, videoclip e.d. De speelduur is maximaal 20 minuten.
De filmpjes worden geselecteerd op de volgende criteria: kwaliteit van het geluid en beeld, originaliteit, creativiteit en niet in strijd met de Nederlandse wet.

Je kunt je aanmelden met behulp van het aanmeldingsformulier, te downloaden van de website www.woesteweduwe.nl/wwff. Het filmpje kun je sturen naar Stichting Woeste Weduwe, Postbus 353, 6800 AJ te Arnhem.

De sluitingsdatum is 14 mei 2005.



NieuwsFilm

meest populair