TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. World War Z en Raiders of the Lost Ark.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

World War Z (2013)

Zaterdag 30 april om 20:00 op RTL5

Lane is een VN-medewerker die rond de wereld reist in een race tegen de klok om een zombiepandemie te stoppen. Zombies dreigen namelijk de volledige wereld over te nemen, en Lane werkt zich uit de naad dit te voorkomen.
Bekijk de afbeelding

Breakdown (1997)

Zondag 1 mei om 22:35 op RTL7

Wanneer Jeff en zijn vrouw Amy verhuizen van Boston naar San Diego, stranden zij met autopech in de woestijn. Een trucker schiet hen te hulp en biedt Amy een lift naar het dichtstbijzijnde restaurant om een monteur te bellen. Als Jeff de auto toch zelf weer aan de praat krijgt, rijdt hij naar het restaurant om zijn vrouw op te halen. Wanneer blijkt dat zij daar nooit is aangekomen, begint de ontredderde Jeff een wanhopige zoektocht naar zijn vrouw en ontdekt dat hij een pion is in een smerig complot.
Bekijk de afbeelding

The Bourne Identity (2002)

Maandag 2 mei om 20:30 op Veronica
Regie: Doug Liman

Jason Bourne lijdt aan geheugenverlies, het enige dat hij nog weet is dat hij uit de Middellandse Zee gevist is met zijn lichaam vol kogelgaten. Hij loopt gevaar vermoord te worden, en raakt betrokken in een race om te overleven.
Bekijk de afbeelding

Saving Private Ryan (1998)

Dinsdag 3 mei om 22:35 op RTL7

Kapitein Miller krijgt de opdracht om Ryan, de enige overlevende van 4 broers op te sporen zodat deze naar huis kan en zijn moeder het leed bespaard kan blijven om al haar zoons te verliezen. Dit blijkt geen makkelijke opgave, want niemand lijkt te weten waar hij zich exact bevindt.
Bekijk de afbeelding

Oorlogswinter (2008)

Woensdag 4 mei om 20:30 op RTL7

Het is de ijskoude winter van 1944/1945. Nederland is bedekt met een dik pak sneeuw. De Tweede Wereldoorlog is in volle gang. In het westen van Nederland heerst grote honger, waardoor veel mensen naar het oosten trekken om daar voedsel te vinden voor hun gezinnen. In een dorpje in de buurt van Zwolle woont de veertienjarige Michiel, die niet kan wachten tot hij iets kan betekenen in het verzet. Dit tot ergernis van zijn vader, die als burgemeester vooral bezig is om escalaties in het dorp te voorkomen. Als zijn buurjongen Dirk, die meedoet aan een overval op het munitiedepot, aan Michiel vraagt of hij een brief aan iemand wil bezorgen als het mis gaat, voelt hij zich eindelijk serieus genomen. De overval blijkt verraden, Dirk wordt opgepakt en degene bij wie hij de brief moet bezorgen, is doodgeschoten door de Duitsers. Hij leert al snel dat goed en kwaad dicht bij elkaar liggen. Die laatste oorlogsmaanden zal hij zijn hele leven met zich meedragen. Hij zal nooit meer dezelfde zijn.
Bekijk de afbeelding

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)

Donderdag 5 mei om 20:30 op Veronica

In 1936 krijgt Indiana Jones de opdracht de Ark te vinden, een vergulde kist waarin naar men zegt de restanten van de stenen tafels met de tien geboden liggen. Helaas is Indy niet de enige met een buitengewone interesse voor deze oudheid.., hij moet het in zijn speurtocht opnemen tegen trawanten van Hitler. Er ontstaat een felle wedloop die ontluikt in spetterende akties en bloedstollend gevaar.
Bekijk de afbeelding

Pan's Labyrinth (2006)

Vrijdag 6 mei om 23:40 op NPO2

In 1944, na de zege van Franco, verhuizen de 12-jarige Ofelia en haar zwangere moeder naar een landelijk gebied in Noord-Spanje, waar ze bij Ofelia's strenge en keiharde stiefvader Kapitein Vidal komen wonen. Met zijn leger vecht de meedogenloze Vidal tegen de rebellen die in de bossen leven. In deze barre omstandigheden ontmoet Ofelia op een nacht een mysterieuze faun. Deze vertelt haar dat ze eigenlijk een prinses is en dat ze zich kan bewijzen als ze drie belangrijke opdrachten uitvoert.


NieuwsFilm

meest populair