Dvd-releases week 17

Dvd-releases week 17

Met o.a. The Peanuts Movie en Criminal Activities.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Peanuts Movie (2015)


Voor de eerste keer in de geschiedenis beleven Snoopy, Charlie Brown en de rest van de bende die we kennen van Charles Schulz's tijdloze Peanuts-comic hun debuut op het grote scherm, op een manier die we nog nooit eerder hebben gezien, in een computer-geanimeerde 3D-film.
Bekijk de afbeelding

Criminal Activities (2015)


Vier jonge jongens komen weer bij elkaar tijdens de begrafenis van een voormalige klasgenoot. Een van hen geeft de anderen gevoelige informatie over aandelen waarmee ze direct miljonair kunnen worden. Helaas voor hen loopt de deal niet zoals ze verwacht hadden en zijn ze hun investering kwijt. De zaken worden echter nog erger wanneer blijkt dat één van hen het geld heeft geleend van de maffia.
Bekijk de afbeelding

Swelter (2014)


Een aan geheugenverlies lijdende sheriff die een broeierig stadje runt krijgt te maken met zijn voormalig criminele vrienden die nog een flink geldbedrag van hem terug eisen.
Bekijk de afbeelding

Krampus (2015)


Omdat feestdagen ellende en familieruzies betekent, keert de jonge Max (Emjay Anthony) zijn rug jegens Kerstmis toe. Wat hij hier echter mee over zich heen brengt is vele malen erger: de woede van Krampus, een demonische, kwaadaardige entiteit die ongelovigen afstraft. Max' labiele familie wordt weldra belegerd door geliefde iconen van feestdagen, die een monsterlijke vorm hebben aangenomen. Als ze de dag van vreugdes willen overleven, zullen de familieleden samen moeten vechten. Of ze het moeten forceren of niet.
Bekijk de afbeelding

Jem and the Holograms (2015)

Regie: Jon Chu

Jem is een weesmeisje dat aan de hand van haar muziek uitgroeit tot een internetsensatie. Samen met haar zussen maakt ze een met muziek doorspekte reis naar Los Angeles. Hier probeert ze een laatste boodschap van haar vader te ontcijferen.
Bekijk de afbeelding

Mia madre (2015)


Margherita, een directeur in het midden van een existentiële crisis, moet omgaan met het onvermijdelijke en het nog altijd onacceptabele verlies van haar moeder.
Bekijk de afbeelding

Hyeomnyeo: Kar-ui gi-eok (2015)


Het verhaal volgt een meisje dat wraak wil nemen vanwege het verraad en de dood van haar moeder. Ze besluit te gaan trainen om het op te nemen tegen één van de machtigste strijders van de Goryeo-dynastie.
Bekijk de afbeelding

Suburra (2015)


Italiaanse thriller uit 2015. De maffia wil van de Romeinse badplaats Ostia een nieuw Las Vegas maken. Alle maffiaclans werken hierin samen en ook corrupte poltici en zelfs het Vaticaan spelen een rol om de plannen tot stand te brengen. Alles lijkt op rolletjes te lopen, totdat...
Bekijk de afbeelding

Jeruzalem (2015)


Als een Amerikaans koppel naar Israël vliegt om Jerusalem te bezoeken, laten ze per ongeluk een Bijbelse nachtmerrie los op de stad.
Bekijk de afbeelding

The Trials of Cate McCall (2013)


Om weer bij een bar aan de slag te mogen en de voogdij over haar dokter terug te krijgen, moet een advocaat de zaak van een vrouw die onterecht veroordeeld was tot moord op zich nemen.
Bekijk de afbeelding

Le nouveau (2015)


Benoit, de nieuwe jongen op school, wordt door een groep arrogante jongens gepest. Dat pikt hij niet en dus organiseert hij een groot feest. Maar er komen slechts drie studenten opdagen. Wat als deze losers de beste bende ooit zouden vormen?


NieuwsFilm

meest populair