'Goosebumps' krijgt vervolg

'Goosebumps' krijgt vervolg

Of Jack Black ook te zien is weten we niet.

The Hollywood Reporter meldt dat Sony Pictures een vervolg maakt op Goosebumps. De eerste film van regisseur Rob Letterman en scenarist Darren Lemke was een succes en dus mogen zij terugkeren om het vervolg ook te maken. Naast hen keren ook Deborah Forte en Neal H. Moritz terug voor de film. Of hoofdrolspeler Jack Black weer te zien is, is nog niet zeker, maar dat lijkt wel waarschijnlijk.

De eerste film in de franchise werd voor 58 miljoen dollar gemaakt en leverde wereldwijd 156,7 miljoen dollar op. Meer dan de helft daarvan kwam uit de Verenigde Staten (80 miljoen dollar) en 76,6 miljoen dollar uit de rest van de wereld. In Nederland haalde de film 216.556 euro op en draaide drie weken in de bioscopen,. De film strandde hier op de 134ste plek van het jaar.

Van de boeken van schrijver R.L. Stine waar de film op geïnspireerd is werden maar liefst 400 miljoen exemplaren verkocht. In deze film laat de jonge Zach (Dylan Minnette) per ongeluk magische monsters los uit de boeken van Stine, die daarop samen met Zach en zijn dochtertje Hannah (Odeya Rush) moet proberen de monsters terug te sturen naar waar ze vandaan kwamen.



NieuwsFilm

meest populair