Bioscoopreleases week 17

Bioscoopreleases week 17

Met o.a. Captain America: Civil War en Der Staat gegen Frits Bauer.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Captain America: Civil War (2016)


In Marvels Captain America: Civil War geeft Steve Rogers leiding aan het nieuwgevormde Avengers-team, in hun voortdurende pogingen de mensheid te beschermen. Maar nadat nog een incident waar de Avengers betrokken bij zijn leidt tot bijkomende schade, groeit de politieke druk om een systeem van toerekeningsvatbaarheid te installeren, met een regeringsinstantie aan het hoofd van het team. De nieuwe status quo splijt de Avengers, resulterend in twee kampen - eentje geleid door Steve Rogers en zijn verlangen om de Avengers vrij te houden zodat ze de mensheid zonder regeringsbemoeienis kunnen beschermen, en de ander onder Tony Starks verrassende beslissing om het regeringsplan te steunen.
Bekijk de afbeelding

Mother's Day (2016)


Na Valentine's Day en New Year's Eve is het tijd voor de moeder aller feestdagen; Mother's Day! We volgen de perikelen van een stel jonge moeders, oudere moeders en dochters op zoek naar hun moeders. Of juist niet zo hard op zoek. Met de all-star cast die we van filmmaker Garry Marshall gewend zijn; Jennifer Aniston als single mum Sandy, Britt Robertson als moederloze Kristin, Julia Roberts als teleshopping-koningin Miranda, Kate Hudson als de kinderloze Jesse, Jason Sudeikis als single dad Bradley en Timothy Olyphant als Henry, de ex van Sandy die nu iets heeft met de veel jongere Tina (Shay Mitchell)...
Bekijk de afbeelding

Der Staat gegen Fritz Bauer (2015)


Fritz Bauer was procureur-generaal voor de Bondsrepubliek Duitsland. Hij wilde de kopstukkenan Nazi-Duitsland vervolgen, in een poging Duitsland zijn oorlogsverleden onder ogen te laten komen. Maar zijn zoektocht naar Nazi's plaatst hem tegenover mensen die niets met het verleden te maken willen hebben. In zijn strijd voor de waarheid, ziet Bauer zich genoodzaakt de Mossad in te lichten, waarmee hij landverraad pleegt.
Bekijk de afbeelding

Next to Her (2014)


Cheli is 27 en voedt haar geesteszieke zusje Gaby in haar eentje op. Maar als een sociaal werker erachte rkomt dat Cheli Gaby alleen thuis laat als Cheli werkt, moet ze naar een dagprogramma. Voor het eerst deelt Cheli haar zorgen voor Gaby met iemand anders en ontstaat er een gat in haar dagelijkse routine. Zohar, een aantrekkelijke man, vult dat gat al snel op.
Bekijk de afbeelding

Heart of a Dog (2015)


Laurie Anderson vertelt verhalen over haar hond Lolabelle, haar moeder, jeugdfantasieën en ze behandelt politieke en filosofische theorieën. Ze beschrijft haar beproeving in het ziekenhuis toen ze haar rug brak als een kind en hoe dit verhaal haar manier werd om de relatie tussen gebeurtenissen en gezag te begrijpen.
Bekijk de afbeelding

Le nouveau (2015)


Benoit, de nieuwe jongen op school, wordt door een groep arrogante jongens gepest. Dat pikt hij niet en dus organiseert hij een groot feest. Maar er komen slechts drie studenten opdagen. Wat als deze losers de beste bende ooit zouden vormen?


NieuwsFilm

meest populair