Dvd-releases week 15

Dvd-releases week 15

Eindelijk is Star Wars: The Force Awakens te koop op Blu-ray en Dvd!

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD

Bekijk de afbeelding

Star Wars: The Force Awakens (2015)


Een voortzetting van de saga, bedacht door George Lucas, die zich dertig jaar na de gebeurtenissen in Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) afspeelt.
Bekijk de afbeelding

Fallen (2016)


Een jong meisje vindt zichzelf in een reform school, nadat ze de schuld kreeg van de dood van een jong jongetje. Op de school voelt ze zich aangetrokken tot een medestudent, niet wetende dat hij een engel is, die al duizenden jaren verliefd op haar is.
Bekijk de afbeelding

In the Heart of the Sea (2015)

Regie: Ron Howard

Heart of the Sea speelt zich in de winter van 1820 af op het walvisjagende schip Essex. Dat wordt aangevallen door een gigantische walvis, die uit lijkt te zijn op wraak. De nasleep van deze aanval daagt de overlevende bemanning uit een manier te zoeken om weer veilig aan land te komen.
Bekijk de afbeelding

The Night Before (2015)


Drie jeugdvrienden komen elk jaar op kerstavond samen om helemaal los te gaan. Nu ze echt volwassen dreigen te worden, gaat het drietal nog eenmaal op zoek naar de heilige graal onder de kerstfeestjes.
Bekijk de afbeelding

Elser (2015)


Het adembenemende verhaal van een man die de wereld bijna veranderd had. In 1939, als Hitler miljoenen mensen zover weet te krijgen dat hij de macht kan grijpen, zegt één man een radicale nee: Georg Elser. Hij werd een van de grootste verzetshelden.
Bekijk de afbeelding

Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba (2015)


Als Dummie beseft dat hij niet groot kan worden en ook geen koning, wil hij in ieder geval net zo beroemd worden als zijn farao-vader. Vol zelfvertrouwen doet hij mee aan een bijzondere wedstrijd. Ondertussen heeft zijn beste vriend Goos een ander plan. Ergens op aarde bevindt zich een geheimzinnig beeldje - de sfinx van Shakaba. Misschien kan dat machtige beeldje Dummie helpen. Goos moet en zal het vinden. Maar... waar is het? Bomkak Dinges! Toch niet op de bodem van de zee?
Bekijk de afbeelding

Hrútar (2015)


In een verafgelegen Ierse familievallei, komen twee broers naar elkaar om te redden wat hen het meest dierbare is: hun schapen. Dat, terwijl ze al 40 jaar niet met elkaar gesproken hebben.
Bekijk de afbeelding

Much Loved (2015)


Een groep Marokkaanse vrouwen verdienen hun geld als prostituees in een cultuur die daar niet voor open staat. Deze dramafilm toont de moeilijkheden waarmee zij te maken krijgen.
Bekijk de afbeelding

Problemski Hotel (2015)

Regie: Manu Riche

Bipul is vluchteling, maar niemand weet waar hij vandaan komt, ook hijzelf niet. Samen met enkele lotgenoten zit hij vast in het Problemski Hotel. Bipul heeft zich neergelegd bij zijn situatie, tot op een dag Lidia binnenwandelt. Haar komst doet hem weer van een betere toekomst dromen.
Bekijk de afbeelding

Her er Harold (2014)


Na veertig jaar gaat Harolds succesvolle meubelzaak failliet: een IKEA opent namelijk vlakbij. In zijn woede en wanhoop besluit Harold daarom naar Zweden te reizen en IKEA-oprichter Ingvar Kamprad te ontvoeren.


NieuwsFilm

meest populair