Bioscoopreleases week 14

Bioscoopreleases week 14

Met o.a. The Huntsman en Triple 9.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Huntsman: Winter's War (2016)


Ravenna blijkt een verbannen zus te hebben, ijskoningin Freya. Laatstgenoemde komt erachter dat ze Ravenna weer tot leven kan wekken door een trucje uit te halen met de spiegel uit haar paleis. Maar om deze in handen te krijgen moet ze het opnemen tegen Eric, die ooit getraind is door Freya en Sara, ook ooit een pion in het leger van het ijskoningin.
Bekijk de afbeelding

Triple 9 (2016)


Triple Nine gaat over een overval waarbij een groep dieven een agent willen doden (een 'Code 999' in politietaal) om de autoriteiten af te leiden van de misdaad die ze ondertussen aan de andere kant van de stad plegen.
Bekijk de afbeelding

Miss You Already (2015)


Milly en Jesse zijn altijd de beste vriendinnen geweest. Sinds hun jeugd hebben ze alles gedeeld: geheimen, kleding, humor en vriendjes. Nu proberen ze volwassen te worden. Milly heeft een goede baan en woont in een prachtig herenhuis met haar man Kit en hun twee kinderen. Jess is een stedenbouwkundige en zij en haar vriend wonen op een woonboot in een Londense gracht. Hun vriendschap komt echter op het spel te staan wanneer Jess heel graag een kindje wil en Milly ontdekt dat ze borstkanker heeft.
Bekijk de afbeelding

Trumbo (2015)

Regie: Jay Roach

Dalton Trumbo, verantwoordelijk voor de scripts van o.a. Spartacus en Roman Holiday, behoorde in de jaren dertig en veertig tot de meest succesvolle scenaristen van Hollywood. Eind jaren '40 kwam hier een einde aan toen de HUAC (House Committee on Un-American Activities) binnen Hollywood een onderzoek begon naar sympathisanten van het communisme. Trumbo werd in de loop van de jaren vijftig vanwege zijn politieke standpunten geweerd door Hollywood, maar won onder een andere naam alsnog twee Oscars voor The Brave One en Roman Holiday. Zijn verbanning hield op in de jaren zestig, toen zijn naam weer werd genoemd in de credits van Exodus en Spartacus.
Bekijk de afbeelding

A Bigger Splash (2015)


Een rockster moet herstellen van een stembandoperatie, en gaat daarom op vakantie met haar regisseursvriendje. Als haar voormalig minnaar op komt dagen, lopen de dingen anders dan gepland.
Bekijk de afbeelding

Second Coming (2014)


Jackie (Nadine Marshall) is in verwachting va haar tweede kind maar als ze gaat rekenen klopt dat niet helemaal. Het is al maanden geleden dat ze voor het laatst naar bed is geweest met haar man Mark (Idris Elba) dus het kan niet van hem zijn. Maar ze weet ook dat ze met niemand anders is geweest.Bang voor Mark zijn reactie zegt ze in eerste instantie niets. Ze weet echter dat het een kwestie van tijd is tot ze de waarheid niet meer kan verbergen. Wanneer dat moment zich voordoet is het effect diepgaand.
Bekijk de afbeelding

The Prosecutor the Defender the Father and His Son (2015)


Den Haag, het internationaal gerechtshof. Twee ambitieuze advocaten staan tegenover elkaar in het proces tegen Milorad Krstic, die beschuldigd wordt van het plegen van oorlogsmisdaden in de Bosnische oorlog. Verdediger Mikhail Finn is ervan overtuigd dat zijn cliënt onschuldig is, terwijl Catherine Lagrange denkt dat hij schuldig is. Het resultaat hangt af van een jonge soldaat..
Bekijk de afbeelding

Keeper (2015)


Maxime en Mélanie zijn 15 jaar en hevig verliefd. Onhandig en teder verkennen ze hun seksualiteit. Wanneer het meisje zwanger raakt is het eerst een schok voor Maxime. Geleidelijk aan verzoent hij zich met het idee dat hij vader wordt en zal hij zijn verantwoordelijkheid als ouder opnemen. Uiteindelijk willen ze beiden hun kindje koste wat het kost houden.
Bekijk de afbeelding

A Haunting History (2016)

Cast: --

Anuol Deng is een advocaat die terugkeert naar Zuid-Sudan, dat dan net onafhankelijk geworden is. Maar thuis komen is niet eenvoudig. Een nieuwe bloedige burgeroorlog maakt dat hij weer moet vluchten...


NieuwsFilm

meest populair