Dvd-releases week 12

Dvd-releases week 12

Met o.a. The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 en D'Ardennen.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD en Blu-ray.

Bekijk de afbeelding

Dark Places (2015)


Een vrouw die de brute moord op haar familie overleefde toen ze nog kind was, wordt gedwongen de gebeurtenissen van die dag te confronteren, als een geheime groep geobsedeerd met het oplossen van gruwelijke misdaden, haar daartoe dwingt.
Bekijk de afbeelding

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)


Nu het land Panem in een totale oorlog verkeert, neemt Katniss (Lawrence) het nog één laatste keer op tegen President Snow (Donald Sutherland). Samen met een groep van haar beste vrienden - waaronder Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) en Peeta (Josh Hutcherson), onderneemt Katniss een missie met de eenheid van District 13. Ze riskeren hun levens in een poging President Snow te vermoorden, die er zelf steeds meer geobsedeerd lijkt te zijn Katniss te doden. De dodelijke vallen, vijanden en morele keuzes die Katniss wachten in het Capitol, vormen een grotere uitdaging dan alle arena's die ze ooit betrad voor de Hunger Games.
Bekijk de afbeelding

Publieke werken (2015)


1888. Vioolbouwer Vedder moet zijn huisje verlaten voor het geplande Victoria Hotel, dat tegenover het net opgeleverde station van Amsterdam moet komen te liggen. Kan hij een uitweg vinden? Samen met neef Anijs zoekt hij een uitweg.
Bekijk de afbeelding

The Rewrite (2014)


Keith Michaels is een ooit succesvolle scenarist die inmiddels blut, gescheiden en wanhopig is. Hij besluit aan de slag te gaan bij een universiteit in een klein dorp, waar hij studenten scripts leert schrijven. Dan ontmoet hij Holly, die net als hem op zoek is naar een nieuwe kans.
Bekijk de afbeelding

Wat Mannen Willen (2015)


Wouter is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky... tot blijkt dat ze zwanger is. Zijn broer Tim daarentegen heeft alles helemaal gepland, een topjob in de reclame en hij staat op trouwen met zijn jeugdliefde .. alleen worstelt hij plots met koudwatervrees. Misschien moet hij de bloemetjes toch nog maar eens buitenzetten? Vincents leven als muziekproducer is bijzonder spannend met elke dag wel een andere feestje en een nieuw lief. Alleen hangt hij, door een deal met de platenmaatschappij, vast aan Bruce, de populaire charmezanger die de wereld met zijn songteksten wil verbeteren. Ook tramchauffeur Roland zou graag zijn wereld veranderen door zijn ex-vrouw Suzanne terug voor zich te winnen. En Bruno hoopt eindelijk de ware te vinden ... via een datingsite, maar een bezoekje aan de dierenspeciaalzaak is net iets interessanter.
Bekijk de afbeelding

Maryland (2015)


Een voormalig soldaat met posttraumatische stressstoornis wordt ingehuurd om de vrouw en het kind van een rijke zakenman te beschermen. Zoals zo vaak het geval is, begint hij op den duur gevoelens voor haar te krijgen.
Bekijk de afbeelding

Hallo Bungalow (2015)


Drie vrouwen werken op een vakantiepark en dat leven zijn ze goed zat. Ze besluiten de criminele eigenaar van het park te chanteren. Dat laat hij zich echter niet over zijn kant gaan.
Bekijk de afbeelding

The Wannabe (2015)


Thomas, een jongen die in 1992 probeert om een rechtszaak van John Gotti te 'fixen'. Hiermee tracht hij in beeld te komen van de maffiabaas en zich zo omhoog te werken. Dit pakt toch net iets anders uit.
Bekijk de afbeelding

D'Ardennen (2015)


Dave en Kenneth zijn jonge overvallers. Wanneer een overval verkeerd afloopt, wordt Kenneth opgepakt in de Gevangenis en beschermd hij zijn broer en vriendin Sylvie. Als enkele jaren later Kenneth vrijkomt lijkt er in zijn omgeving veel veranderd maar in hoeverre is Kenneth zelf veranderd?
Bekijk de afbeelding

Emelie (2015)


Als hun gebruikelijke babysitter niet kan komen, wendt de familie Thompson zich tot vriend Anna om op de kinderen te letten terwijl zij feest vieren.
Bekijk de afbeelding

Ostwind 2 (2015)


Niets doet Mika meer plezier dan tijd doorbrengen met haar geliefde hengst Ostwind. Daarom is ze des te gelukkiger dat de zomervakantie er weer aankomt, zodat ze zich opnieuw de klok rond kan bezig houden met het dier. Maar ze schrikt hevig wanneer ze wonden ontdekt aan de buik van Ostwind. En alles wordt nog erger wanneer zij hoort dat Kaltenbach, het ruiterhof van haar oma, op de rand van faillissement staat. Om Kaltenbach te redden, besluit zij om voor het grote prijzengeld, deel te nemen met Ostwind aan een internationale paardenshow.
Bekijk de afbeelding

10 Cent Pistol (2014)


Het verhaal van twee criminelen die door de duistere onderwereld van Los Angeles zoeken naar welvaart, liefde en vergiffenis.
Bekijk de afbeelding

El cartel de los sapos (2011)


Het leven van Andres Lopez Lopez en zijn jaren als lid van het Colombiaanse Norte del Valle drugskartel.
Bekijk de afbeelding

1944 (2015)


De gebeurtenissen tijdens de oorlog in 1944 op de Blue Hills. Gezien door de ogen van Estse soldaten zien we hoe ze vechten tegen hun eigen broers. Keuzes zijn gemaakt, door de soldaten en hun geliefden, elk met moeilijke gevolgen.
Bekijk de afbeelding

I Am Soldier (2014)


Mickey Tomlinson besluit de ruigste en meest gevaarlijke militaire training te gaan volgen. Hij wil namelijk soldaat worden bij de Special Air Service, oftewel de SAS. Als tiener ging Mickey in militaire dienst en hij had toen al het doel om zich ooit aan te sluiten bij de elite eenheid. Vanaf het moment van selectie wordt hij mentaal en fysiek afgebroken, maar hij zet alles op alles om de training vol te houden.
Bekijk de afbeelding

Nackt unter Wölfen (2015)


Speelt zich af in concentratiekamp Buchenwald, tegen het einde van maart 1945. Gevangene Hans Pippig ontdekt in een koffertje een Joods kindje. Als het gemeld wordt, zal het kindje zeker overlijden. Maar het overtreden van de regels zou de geplande opstand wel eens in gevaar kunnen brengen.
Bekijk de afbeelding

The Hatching (2014)


Na de dood van zijn vader keert Tim Webber terug naar het dorpje waar hij ooit opgegroeid is. Al snel ontdekt hij dat iets sinisters de idyllische vrede van de dorpelingen bedreigt.


NieuwsFilm

meest populair