TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Rush en Man of Steel.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Rush (2013)

Zaterdag 19 maart om 20:00 op RTL7
Regie: Ron Howard

De film, geschreven door de Britse scenarist Peter Morgan (The Queen, Hereafter), gaat over drievoudig formule 1 kampioen Niki Lauda die in 1976 een grote crash maakt. Na een aantal weken herstel komt hij weer terug en hervat hij de concurrentie met zijn rivaal James Hunt (Hemsworth).
Bekijk de afbeelding

Seeking Justice (2011)

Zondag 20 maart om 20:00 op RTL7

Will is een gelukkig getrouwde man wiens leven op z'n kop staat als zijn mooie vrouw Laura op weg naar huis met bruut geweld wordt overvallen. In het ziekenhuis, wachtend op nieuws, wordt Will benaderd door ene Simon. Simon zegt een groep verontruste burgers te vertegenwoordigen en kan de dader door een wildvreemde laten afstraffen in ruil voor een toekomstige wederdienst. Verward en bezorgd om zijn vrouw gaat Will akkoord, zich niet bewust van waar hij zich mee inlaat. Als Simon later opduikt met het gevreesde verzoek, schrikt Will terug en weigert hij. Maar dat pikt Simon niet. Terwijl Will zijn vrouw blijft verzorgen, ontdekt hij al snel dat Simon's 'rechtvaardigheid' een genadeloze en dodelijke prijs heeft...
Bekijk de afbeelding

Man of Steel (2013)

Maandag 21 maart om 20:30 op Veronica

De op de planeet Krypton geboren Kal-El wordt op jonge leeftijd door zijn biologische ouders naar de aarde gestuurd. Op de aarde wordt Kal-El geadopteerd door Jonathan en Martha Kent en neemt daarbij een nieuwe naam aan, Clark Kent. Naarmate Clark ouder wordt, komt hij tot de ontdekking dat hij superkrachten heeft. Wanneer de aarde vervolgens bedreigd wordt door een buitenaards ras, wat later zijn eigen ras blijkt te zijn, besluit Clark om zijn superkrachten te gebruiken om de aarde te beschermen. Om zichzelf en zijn omgeving te beschermen doet hij dit onder een nieuwe identiteit genaamd Superman
Bekijk de afbeelding

Batman Begins (2005)

Dinsdag 22 maart om 20:30 op Veronica

De kleine jongen Bruce Wayne zag zijn ouders voor zijn ogen wreed vermoord worden: een trauma dat hem voor de rest van zijn leven vervult met wraakgevoelens. Het lot laat hem zijn wraak echter niet uitvoeren. Hij vlucht naar het Oosten, waar hij opgevangen wordt door de ninja-leider Ra's Al-Ghul, en als hij terugkeert naar zijn thuisstad Gotham City vindt hij die in de handen van maffiabendes en andere gangsters. Hij besluit een nieuw persoon te worden, één die de harten van misdadigers met vrees vervult: Batman! Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht. Zijn strijd begint tegen de maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon...
Bekijk de afbeelding

Bedtime Stories (2008)

Woensdag 23 maart om 20:30 op NET5

Skeeter Bronson (Adam Sandler) is een klusjesman in een hotel. Skeerter leest elke avond met veel plezier verhaaltjes voor aan zijn neefje en nichtje voordat die naar bed gaan. Op een dag gebeurt er echter iets vreemds; de verhaaltjes die Skeeter vertelt lijken tot leven te komen.
Bekijk de afbeelding

The Dark Knight (2008)

Donderdag 24 maart om 20:30 op Veronica

Met de hulp van politieagent Jim Gordon en officier van justitie Harvey Dent rolt Batman de resterende bendes in Gotham City op. Maar wanneer een psychopatische crimineel, beter bekend als The Joker, de straten onveilig maakt, vervalt de stad in chaos.
Bekijk de afbeelding

Her (2013)

Vrijdag 25 maart om 22:25 op NPO3

Theodore (Joaquin Phoenix) is een eenzame schrijver. Hij schaft zich een nieuw ontwikkeld besturingssysteem aan dat bestemd is om in alle behoeften van diens gebruiker te voorzien. Tot grote verbazing van Theodore ontspint zich een romantische relatie tussen hem en het besturingssysteem.


NieuwsFilm

meest populair