Knakworstjes vrezen voor hun leven in eerste trailer 'Sausage Party'

Knakworstjes vrezen voor hun leven in eerste trailer 'Sausage Party'

Hoe ons voedsel hun vreselijke lot tegemoet ziet.

Sony Pictures Entertainment heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de R-rated animatiefilm Sausage Party, met stemmen van onder meer Seth Rogen, Michael Cera, Jonah Hill, Edward Norton, Paul Rudd, Salma Hayek, James Franco, Bill Hader, Kristen Wiig, Danny McBride en Craig Robinson. Check de beelden hieronder en zet je schrap: er worden zelfs oranje kindertjes opgegeten.

Als je bovenstaande namen ziet staan, dan zal je mogelijk al doorhebben dat Rogen samen met zijn maatje Evan Goldberg het brein was achter de animatiefilm. Ze waren eerder verantwoordelijk voor titels als Pineapple Express (2008), This Is the End (2013) en The Interview (2014).

Sausage Party moeten dienen als een stevige parodiefilm op de Pixar en Walt Disney-films van de afgelopen jaren. We zien hoe het uiteenlopende voedsel uit onze supermarkt ervan droomt om gekocht te worden. Eenmaal in het keukenkastje en op het aanrecht blijkt dat ze een vreselijk lot te wachten staat: ze worden klaargemaakt om vervolgens opgegeten te worden.

De animatiefilm van regisseurs Greg Tiernan (Thomas De Stoomlocomotief - De Film: Stomers Tegen Diesels) en Conrad Vernon (Monsters vs Aliens) moet vanaf 18 augustus in de Nederlandse bioscoop draaien.



NieuwsFilm

meest populair