Dvd-releases week 10

Dvd-releases week 10

Met o.a. Youth, The Green Inferno en Fúsi.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD

Bekijk de afbeelding

The Green Inferno (2013)

Regie: Eli Roth

Een groep idealistische studenten reist van New York naar een jungle in Peru. Hun vliegtuig stort neer en ze belanden in handen van een grote groep kannibalen.
Bekijk de afbeelding

Fúsi (2015)


Fusi is 43 en woont nog met zijn moeder. Zijn leven is monotoon. Maar als Alma en haar jonge dochter Hera langskomen, komt er een einde aan zijn routine.
Bekijk de afbeelding

Scorned (2013)

Regie: Mark Jones

Sadie en Kevin brengen een romantisch weekendje in een afgelegen huisje door. Maar als Kevin een sms'je krijgt van Sadie's beste vriendin, wordt het duidelijk dat hij van meerdere walletjes eet. Sadie laat dit niet over haar kant gaan en haalt alles uit de kast om wraak te nemen.
Bekijk de afbeelding

Retro Puppet Master (1999)


In het jaar 1902 wordt de Egyptische god Sutekh van zijn levensformule bestolen door de 3000-jaar oude tovenaar, Azef. Deze slaat op de vlucht naar het hartje van Parijs. Na een aanslag op zijn leven ontmoet Azef de poppenspeler André Toulon, en het is op dat moment dat de legende van de 'Puppet Master' daadwerkelijk begint.
Bekijk de afbeelding

Youth (2015)


Een gepensioneerde dirigent is op vakantie de Alpen wanneer hij de uitnodiging krijgt om op te treden voor Queen Elizabeth II and Prince Philip.
Bekijk de afbeelding

I'll See You in My Dreams (2015)


Een weduwe en voormalig zangeres ontdekt dat het leven altijd nieuwe wendingen kan nemen, hoe oud je ook bent.
Bekijk de afbeelding

The Adderall Diaries (2015)


Niet ver in het proces dat in 2007 tegen programmeur Hans Reiser gevoerd werd, na beschuldiging van de moord op zijn vrouw, bekende zijn vriend Sean Sturgeon enkele moorden. Niet de moord op Reiser's vrouw. Elliott, een schrijver die geplaagd wordt door een writers block, houdt de gevolgen hiervan bij.
Bekijk de afbeelding

Barbie: Spy Squad (2016)


Barbie werkt samen met haar beste vrienden Teresa en Renee om een juwelendief op te pakken. Gebruikmakend van hun behendigheid en high-tech gadgets, vinden ze al snel grote aanwijzingen die hen kan leiden tot de dief.
Bekijk de afbeelding

The Devil Knows His Own (2013)


Toen Jessica en Ethan Ray hoorden dat hun oma overleden was, geloofden ze dat de nachtmerries uit hun kindertijd eindelijk voorbij waren. Voor het eerst in 25 jaar komt het duo weer thuis, waar ze ontdekken dat er een groot mysterie is rond het huis dat ze geërfd hebben. Binnen de muren van het huis rusten de doden niet en de gruwelen uit hun kindertijd zijn niets vergeleken bij wat hen te wachten staat.
Bekijk de afbeelding

Batman: Bad Blood (2016)

Regie: Jay Oliva

Bruce Wayne is verdwenen. Alfred dekt voor hem, terwijl Nightwing en Robin patrouilleren door Gotham City. Een nieuwe speler, Batwoman, onderzoekt de verdwijning van Batman.
Bekijk de afbeelding

Nous trois ou rien (2015)

Regie: Kheiron

Een Iraanse familie overleeft de shah en de ayatollah en verhuist naar Frankrijk. Het verhaal volgt de familie tijdens al hun worstelingen.
Bekijk de afbeelding

Lego DC Comics Super Heroes: Justice League - Cosmic Clash (2016)


Kan de Justice League een niet te stoppen intergalactische machine tegenhouden die de tijd zelf kan verbuigen? Tot nu toe heeft de Justice League elke vijand die hen ooit uitdaagde overwonnen. Ditmaal staan ze tegenover Brainiac, een superintelligente en onverwoestbare machine wiens plannen het leven in het universum bedreigen. Als Brainiac Superman, Wonder Woman en Green Lantern naar verschillende momenten in tijd stuurt, is het aan Batman en The Flash om de Justice League weer bij elkaar te krijgen!


NieuwsFilm

meest populair