Dvd-releases week 9

Dvd-releases week 9

Met o.a. Spectre, The Last Witch Hunter en Life.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Last Witch Hunter (2015)


De laatste heksenjager van de wereld moet het opnemen tegen een enorme groep heksen die New York City terroriseert. Maar, om van hen te kunnen winnen, moet hij samenwerken met een zijn grootste vijand: een heks.
Bekijk de afbeelding

Spectre (2015)

Regie: Sam Mendes

Een cryptisch bericht vanuit het verleden stuurt James Bond op een missie naar Mexico-Stad en uiteindelijk Rome, waar hij Lucia Sciarra ontmoet. Zij is de mooie weduwe van een beruchte crimineel. Bond infiltreert bij geheime ontmoetingen en ontdekt het bestaan van de duistere organisatie SPECTRE. In Londen zet Max Denbigh, het nieuwe hoofd van het Centre for National Security, vraagtekens bij Bonds acties en vraagt zich af wat nog het doel is van de MI6, geleid door M. In het geheim weet Bond Miss Moneypenny en Q. achter zich te krijgen en zij helpen in een onderzoek naar Madeleine Swann, de dochter van Bonds oude aartsvijand Mr. White, die mogelijk de sleutel is voor het ontrafelen van het web rond SPECTRE. Als een dochter van een huurmoordenaar snapt zij Bond als geen ander. Als Bond naar het hart van SPECTRE kruipt, leert hij de ijzingwekkende connectie kennen tussen zichzelf en de vijand die hij zoekt.
Bekijk de afbeelding

Life (2015)


De freelance fotograaf Dennis Stock heeft een belangrijke opdracht gekregen van Life magazine. Hij ontwikkelt daarbij een onverwachte vriendschap met de acteur James Dean.
Bekijk de afbeelding

Ja, ik wil! (2015)


Roos is mooi, leuk, succesvol en begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van al haar exen. Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts. Van een bruiloft komt een bruiloft, zegt men, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze "Ja, ik wil!" zal zeggen?
Bekijk de afbeelding

Journey to the Shore (2015)


Mizuki's echtgenoot Yusuke is drie jaar geleden verdronken op zee. Opeens staat hij weer voor haar deur en Mizuki is er niet eens verbaasd over. Ze vraagt zich zelfs af waar hij zo lang bleef. Yusuke haalt haar over om een reis te maken.
Bekijk de afbeelding

The Keeping Room (2014)


Het verhaal speelt zich af gedurende de laatste dagen van de Amerikaanse Burgeroorlog en volgt twee zussen (Brit Marling en Hailee Steinfeld) en hun Afro-Amerikaanse slavin (Muna Otaru). Zij moeten zichzelf en hun huis verdedigen wanneer ze worden aangevallen door twee soldaten die zich hebben losgemaakt van het snel naderende leger van de Union Army.
Bekijk de afbeelding

How to Change the World (2015)


In 1971 vaart een groep vrienden een nucleaire testzone binnen. Hun protesten spraken tot de verbeelding van velen. Gebruik makende van archiefmateriaal dat nooit eerder het daglicht zag, proberen de filmmakers een licht te schijnen over de pioniers die aan de basis stonden van Greenpeace en de hedendaagse groene beweging in het algemeen.
Bekijk de afbeelding

Lolo (2015)


Violette, een 40-jarige workaholic met een carrière in de mode-industrie wordt verliefd op een provinciale computergek, Jean-Rene.


NieuwsFilm

meest populair