Geliefd spook keert terug in 'Ghostbusters'-reboot

Geliefd spook keert terug in 'Ghostbusters'-reboot

Acteur Michael K. Williams praatte zijn mond voorbij tijdens een interview met Entertainment Weekly.

We weten al een tijd dat alle (levende) voormalige Ghostbusters cameorolletjes hebben in de reboot die deze zomer verschijnt, maar het was tot op heden onzeker of Slimer, het meest beroemde en geliefde spook uit de oorspronkelijke film, ook te zien zal zijn in de film. Afgelopen november gingen er nog geruchten dat Dan Castellenata (Homer Simpson in The Simpsons) de stem zou verzorgen van het personage, maar regisseur Paul Feig ontkende dit al snel via social media. Hij ontkende echter niet dat Slimer in de film zal voorkomen.

Afgelopen week bevestigde acteur Michael K. Williams echter aan Entertainment Weekly dat Slimer zeker weten in de film te zien zal zijn:

''Ik zal niet liegen; het was geweldig om met Melissa, Kristen en de rest te werken, maar ik heb ook met Slimer gewerkt. Gast, ik zit in een scene met Slimer! Ik ben een enorme Ghostbusters-fan, dus dit is een droom die uitkomt voor mij.''

Williams liet ook een en ander kwijt over zijn personage, een FBI-agent die voor de burgemeester (Andy Garcia) werkt en er verantwoordelijk voor is om het bestaan van spoken in de stad te ontkennen. Williams zei verder het volgende over zijn collega's:

''Dit was een droomrol. Alle dames zijn fantastisch in de film. Ik had eerder gewerkt met Kristen Wiig en Kate McKinnon aan een serie op IFC met de titel Spoils Before Dying, dus met hen had ik al een relatie. En als je Leslie Jones hebt ontmoet, heb je direct het gevoel dat je haar al je hele leven kent. En Melissa McCarthy is gewoon geweldig. Ik heb veel respect voor al deze vrouwen.''

De eerste trailer van de reboot komt 3 maart online. De film zelf draait vanaf 14 juli in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair