TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Olympus Has Fallen, Blood Diamond en American Hustle.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Munich (2005)

Zaterdag 27 februari om 22:05 op RTL7

Tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München, werd de Israelische ploeg gegijzeld door Palestijnse terroristen. Dit resulteerde in de dood van Israelische deelnemers. Een Mossad-agent krijgt de opdracht een team samen te stellen om de 11 verantwoordelijke Palestijnen te vinden en te vermoorden.
Bekijk de afbeelding

Life as We Know It (2010)

Zondag 28 februari om 20:30 op NET5

In deze romantische komedie hebben cateringmanager Holly Berenson (Katherine Heigl) en sportverslaggever Eric Messer (Josh Duhamel) weinig gemeen, behalve de minachting voor elkaar en de liefde voor hun peetdochter, Sophie. Wanneer Holly en Eric plotseling de rol van Sophies ouders op zich moeten nemen, worden ze gedwongen nader tot elkaar te komen om voor haar te zorgen.
Bekijk de afbeelding

Blood Diamond (2006)

Maandag 29 februari om 20:30 op Veronica

Danny Archer (Leonardo DiCaprio), een ex-huursoldaat uit Zimbabwe en de visser Solomon Vandy Zijn beide Afrikaans, maar hun achtergrond en omstandigheden liggen hemelsbreed uit elkaar. Hier komt verandering in wanneer ze samen op zoek gaan naar de zeldzame roze diamant. Deze edelsteen kan een mensenleven compleet veranderen... of er een eind aan maken. De idealistische Amerikaanse journaliste Maddy Bowen (Jennifer Connelly), is in Sierra Leone om de waarheid achter conflictdiamanten te achterhalen. Met Maddy's hulp beginnen Archer en Solomon aan een gevaarlijke tocht door het territorium van de rebellen. Archer heeft Solomon nodig om de kostbare roze diamant te vinden, maar Solomon is op zoek naar iets wat nog veel meer waarde voor hem heeft zijn zoon...
Bekijk de afbeelding

Ice Age: The Meltdown (2006)

Dinsdag 1 maart om 20:30 op RTL8

In het vervolg op Ice Age moeten Diego, Manny en Sid dit keer vluchten omdat hun ijswereld smelt. Onderweg maken ze veel vrienden en proberen samen te ontsnappen en iedereen in de vallei te waarschuwen voor deze ramp.
Bekijk de afbeelding

Olympus Has Fallen (2013)

Woensdag 2 maart om 20:30 op RTL7

Het Witte Huis (codenaam: Olympus) wordt door een terroristische groepering bezet, en de President (Aaron Eckhart) ontvoerd. Voormalig Secret Service agent Mike Banning (Gerard Butler) verkeert toevallig ook in het gebouw. En terwijl zich buiten het Witte Huis zich de veiligheidsdiensten verzamelen, is het aan Banning om ervoor te zorgen dat de President gered kan worden. Tegelijkertijd moet hij de veiligheidsdiensten up-to-date houden van de situatie in Olympus, en een grotere ramp af zien te wenden.
Bekijk de afbeelding

Shark Tale (2004)

Donderdag 3 maart om 20:30 op RTL8

De zeewereld wordt opgeschrikt wanneer de zoon van baas van de onder(zee)wereld gedood wordt. De jonge vis Oscar wordt gevonden op de plek van de moord. De slimme Oscar maakt gebruik van de situatie door zich voor te doen als de held die het criminele kopstuk daadwerkelijk heeft omgebracht, maar hij komt er al snel achter dat dit de nodige consequenties met zich mee brengt.
Bekijk de afbeelding

American Hustle (2013)

Vrijdag 4 maart om 22:15 op NPO3

Het drama 'American Hustle' gaat over de zogenaamde Abscam-operatie van de FBI in de jaren '70, waarbij het doel was om een aantal Amerikaanse congresleden op heterdaad te betrappen.


NieuwsFilm

meest populair