Trailer 'The Ring vs. The Grudge'!

Trailer 'The Ring vs. The Grudge'!

De geesten Sadako en Kayako nemen het tegen elkaar op.

De meeste horrorliefhebbers weten dat de films The Ring (2002) en The Grudge (2004) gebaseerd zijn op respectievelijk de Japanse horrorfilms Ringu (1998) en Ju-on (2003). Net als in Hollywood verschenen er op de Japanse versies (de nodige) vervolgen en nu blijken de paranormaliteiten uit de films elkaar te gaan treffen in The Ring vs The Grudge, oftewel Ringu vs. Ju-on... Oftewel Sadako vs. Kayako!

De film van Kadokawa Productions en NBC/Universal wordt dus een strijd tussen de geesten uit de horrorfilms. In die strijd vervult het meisje Yuri een belangrijke rol. Zij belandt namelijk tussen beiden.



Naar verluidt is de film tot stand gekomen naar aanleiding van een fan-made teaser trailer, welke een enorme hit werd in Japan. In juni moet Sadako vs. Kayako in Japan verschijnen.

In Hollywood wordt nog gewerkt aan Rings, met F. Javier Gutierrez op de regiestoel. Het derde deel in de Amerikaanse The Rings-reeks stond lange tijd gepland voor 13 november 2015 en werd op een zeker moment verplaatst naar 1 april 2016. Verleden week werd bekend dat ook die datum wordt vermeden en de nieuwe verschijningsdatum is nu 28 oktober 2016.

NieuwsFilm

meest populair