Dvd-releases week 8

Dvd-releases week 8

Met o.a. Pan, Glassland en 400 Days.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Last Witch Hunter (2015)


De laatste heksenjager van de wereld moet het opnemen tegen een enorme groep heksen die New York City terroriseert. Maar, om van hen te kunnen winnen, moet hij samenwerken met een zijn grootste vijand: een heks.
Bekijk de afbeelding

Before I Go to Sleep (2014)


De thriller 'Before I Go to Sleep', gebaseerd op het gelijknamige boek van S. J. Watson, gaat over een vrouw die elke ochtend wakker wordt zonder ook maar enige idee te hebben wie ze is. Door middel van een dagboek probeert ze met behulp van de opgeschreven herinneringen hier achter te komen. Maar de waarheid leidt ertoe dat ze niemand om zich heen kan vertrouwen.
Bekijk de afbeelding

Kurnaz - Fünf Jahre Leben (2013)


Het levensverhaal van Murat Kurnaz, een jongeman van Turkse afkomst uit het Duitse Bremen. Hij is 19 jaar oud als hij wordt gearresteerd en gemarteld in een cel van zes vierkante meter in het Amerikaanse detentiecentrum van Guantanamo Bay. Geen uitleg waarom. Geen bewijs. Geen onderzoek. Hoe hij in die situatie belandde, blijft een mysterie. Murat is de hoofdpersoon binnen een verhaal dat laat zien hoe het systeem binnen Guantanamo Bay werkt. Een systeem dat overkomt als de overtreffende trap van absurdisme.
Bekijk de afbeelding

Pan (2015)

Regie: Joe Wright

Een wees wordt naar de magische wereld van Neverland gebracht, waar hij de redder van de inboorlingen wordt en een opstand tegen de gemene piraten van Neverland leidt. Kapitein Haak laat ook zijn gezicht zien, maar zal verrassend genoeg een bondgenoot zijn in plaats van de schurk.
Bekijk de afbeelding

Glassland (2014)


Een jonge taxichauffeur bevindt zich op het randje van de criminele onderwereld wanneer hij zijn verslaafde moeder op de rails probeert te krijgen en een poging doet zijn uiteengevallen familie weer bijeen te krijgen.
Bekijk de afbeelding

The Woods (2015)


Een gezin verhuist naar een afgelegen molen in Ierland en moet al snel voor zijn leven vechten tegen demonische wezens die in de bossen leven.
Bekijk de afbeelding

Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan (2015)


Keet en Koen, entertainers in een pretpark en straatartiesten, gaan op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. Bassie en Adriaan hebben een onderscheiding gekregen, waar hun eeuwige vijand de baron uiteraard een stokje voor wil steken door de clown en acrobaat te laten ontvoeren...
Bekijk de afbeelding

Momentum (2015)


Alex Faraday is een mooie en slimme vrouw, die het risico loopt gepakt te worden. Tot haar ongenoegen, is een overval die ze wilde plegen mislukt, maar ook één van haar partners bij de overval op brute wijze vermoord door een internationaal syndicaat, dat op zoek is naar een sleutel. Terwijl Alex de moordplek probeert te ontsnappen, wordt ze gezien door Mr. Washington en begint een gevecht om te overleven.
Bekijk de afbeelding

45 Years (2015)


Over één week viert Kate Mercer haar 45ste trouwdag en de planning voor het feestje gaat voorspoedig. Maar dan komt er een brief aan voor haar echtgenoot. Het lichaam van zijn eerste geliefde is gevonden, bevroren en in goede staat gevonden in de ijzige gletsjers van de Zwitserse Alpen. Tegen de tijd dat het feestje begint, vijf dagen later, zou er wel eens niet meer veel huwelijk over kunnen zijn om te vieren.
Bekijk de afbeelding

Dirty Lies (2016)


Een ondergewaardeerde stagiaire wordt toevertrouwd met een miljoen dollar kostende ketting en moet op een race tegen de tijd het sierraad terugvinden, als zijn geldbeluste kamergenoten hem verraden.
Bekijk de afbeelding

Vergine giurata (2015)


Een meisje uit Albanië heeft een eed afgelegd om een maagd te blijven en gaat daarna verder mannelijk door het leven gaat, een zogenaamde Sworn Virgin.
Bekijk de afbeelding

De Sneeuwkoningin 2 (2014)


De trollen hebben de smaak van vrijheid te pakken na hun overwinning op de sneeuwkoningin. De trol Orm is uitgegroeid tot een held door zijn bijdrage aan de overwinning. Dit is echter niet genoeg voor hem. Hij dikt zijn verhalen aan en creëert daarmee een web van leugens.
Bekijk de afbeelding

The Paradise Suite (2015)


Een mozaïekvertelling waarin vijf verhaallijnen vervlochten raken. In de film volgen we zes mensen die al dan niet vrijwillig in Amsterdam wonen en ogenschijnlijk niets meer gemeen hebben dan een verre geboortegrond. Toch zullen ze elkaars levens onomkeerbaar beïnvloeden: op de donkerste momenten blijken liefde en vriendschap krachtige motoren om het lot te wenden.
Bekijk de afbeelding

The Hoarder (2015)

Regie: Matt Winn

Ella (Mischa Barton) vindt uit dat haar verloofde een verborgen opslagplaats huurt. Ze vermoedt dat hij de plek gebruikt voor een affaire. Daarom trekt Ella erop uit met haar beste vriendin Molly om in te breken, maar wat ze ontdekken is veel angstaanjagender. Opgesloten in een donker gebouw met vreemden, die één voor één verdwijnen, moet Ella vechten voor haar leven.
Bekijk de afbeelding

400 Days (2015)


Voor een sociaal experiment wagen vier astronauten zich aan een uitgebreide ruimtemissie. Ze reizen af naar een andere planeet en deze onderneming neemt 400 dagen in beslag.
Bekijk de afbeelding

Extraction (2015)


Een voormalig CIA-agent wordt ontvoerd door een groep terroristen. Als zijn zoon daar achter komt en merkt dat er geen plan is om zijn vader te redden, onderneemt hij zelf actie.
Bekijk de afbeelding

A escondidas (2014)


Als je veertien bent, verandert de wereld om je heen op bizarre snelheid. Maar wat als jij degene bent die verandert? Ibrahim en Rafa lijden onder deze veranderingen, en beleven hun eerste liefde op een manier die ze zich nooit voor hadden durven stellen.
Bekijk de afbeelding

Hope Lost (2015)


Een jong Roemeens meisje, verveeld door het leven in een kleine stad, droomt ervan de wereld van glamour te betreden. Ze ziet die regelmatig voorbij komen in Italiaanse soaps die ze thuis kijkt. Op een avond in een club ontmoet ze Gabriel, die zegt TV-producent te zijn en haar te willen casten in een realityserie die hij in Italië maakt. Maar eenmaal daar wordt ze verkocht aan pooier Manol en moet ze haar geld op straat verdienen. Dingen worden nog erger als Ettore aankomt, een sadist die snuff films maakt.
Bekijk de afbeelding

Galloping Mind (2015)


Een tweeling wordt gescheiden bij de geboorte. Het meisje groeit op in de middenklasse. Haar broer in een straatbende. Twaalf jaar later zien ze elkaar.
Bekijk de afbeelding

Von Mädchen und Pferden (2014)


Alex is 16 jaar oud en stopt met de middelbare school. In een uiterste poging haar op het juiste pad te krijgen, schrijft haar moeder Alex in voor een stage bij een boerderij. Daar ontmoet ze paardrijdinstructrice Nina, die net pauze neemt van haar partner Christine. In eerste instantie vindt Alex het verschrikkelijk daar, maar langzaam went ze aan de paarden en lijkt de wereld beter te worden.
Bekijk de afbeelding

Hollywood Adventures (2015)


Een jonge man gaat van China naar Hollywood. Hij doet dat op korte termijn om zijn verloren vriendin terug te vinden. Uiteindelijk onderneemt hij de zoektocht met twee anderen, maar het wordt een stuk ingewikkelder dan hij verwacht had.
Bekijk de afbeelding

Platinum the Dance Movie (2014)


Twee rivaliserende dansteams nemen het tegen elkaar op tijdens het National Nationals Championship.
Bekijk de afbeelding

Hayride (2012)


Een student keert naar huis voor Halloween. Eenmaal daar wordt hij gedwongen angsten uit zijn jeugd het hoofd te bieden, als een ontsnapte moordenaar onderdak vindt in de 'Haunted Hayride' van zijn gezin.
Bekijk de afbeelding

Lolo (2015)


Violette, een 40-jarige workaholic met een carrière in de mode-industrie wordt verliefd op een provinciale computergek, Jean-Rene.


NieuwsFilm

meest populair