Mark Strong: "Daniel Craig keert niet terug als James Bond"

Mark Strong: "Daniel Craig keert niet terug als James Bond"

En Mark Strong is een hele bekende van "007".

Een paar dagen terug berichtten we nog dat MGM bereid zou zijn om Bond 25 met een jaar uit te stellen, zodat 007-acteur Daniel Craig aan de slag kan met de serie Purity. Nu meldt acteur Mark Strong dat Craig zijn besluit al heeft genomen.

De acteur uit films als Sherlock Holmes, Kingsman: The Secret Service is een goede vriend van Craig. Hij is zelfs de peetvader van Craigs oudste zoon.

In een gesprek met Shortlist wordt Strong gevraagd of hij graag de villain zou willen spelen in een Bond-film. Zijn antwoord: "Weet je wat, ik zou het geweldig hebben gevonden om de villain te spelen in een Bond-film met Daniel Craig. Hij is een vriend en het zou geweldig zijn."

Hij vervolgt gelijk met de opmerking: "Maar ik denk dat hij een punt zet achter zijn tijd als Bond, dus het gaat never nooit gebeuren." Maar wil Strong nog een goed woordje doen? "Kijk, ik zal het proberen, geloof me, ik doe mijn best. Maar er zijn hogere machten die al dit soort besluiten nemen."

Mocht Craig daadwerkelijk niet terugkeren dan keert naar verluidt Christoph Waltz ook niet terug in zijn rol als de slechterik Blofeld. Waltz zou een contract hebben waarin in staat dat hij moet terugkeren als Craig dit ook doet.

Volgens de berichten zou Craig nog voor één film in MGM's boeken staan. Maar waar geen wil is, is geen weg... De acteur, eerder te zien in Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) en Spectre (2015), gaf al eens aan dat hij liever zijn polsen doorsnijdt dan dat hij nog een keer 007 moet spelen.



NieuwsFilm

meest populair