Teaser trailer voor remake 'Pete's Dragon'!

Teaser trailer voor remake 'Pete's Dragon'!

Walt Disney maakt moderne versie van het geliefde 'Peter en de Draak.'

Later dit jaar verschijnt de remake van de live-action, deels animatiefilm Pete's Dragon / Peter en de Draak uit 1977. Onlangs zagen we een teasende poster en nu is het volgens Walt Disney tijd voor de officiële teaser trailer. Check deze hieronder.

In de beelden zien we de belangrijkste personages kort voorbijkomen, met onder meer de jonge Oakes Fegley (Boardwalk Empire) en de bekende namen Bryce Dallas Howard (Jurassic World) en Robert Redford (Captain America: The Winter Soldier). Het is nog onbekend wie de stem inspreekt van de draak Elliott. De film van David Lowery (Ain't Them Bodies Saints) moet vanaf 18 augustus in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.



In Pete's Dragon, ook met rollen van Karl Urban, Oona Laurence, Wes Bentley en Craig Hall, weet het 10 jarige weeskind Pete zo'n 6 jaar te overleven in een bos. Daar heeft hij een onverwachte vriendschap gesloten met de draak Elliot.

De avonturenfilm, die ergens wat raakvlakken heeft met het eerder te verschijnen The Jungle Book, verschijnt ook met een Nederlandstalige versie in de bioscopen. Walt Disney Studios NL heeft gelijk ook een Nederlandstalige teaser trailer vrijgeven:



NieuwsFilm

meest populair