Regisseur Tim Miller over Director's Cut 'Deadpool'

Regisseur Tim Miller over Director's Cut 'Deadpool'

En welk personage is ondertussen bevestigd voor 'Deadpool 2'?

Eerder deze maand meldden we nog dat later dit jaar een Director's Cut zou verschijnen van de succesvolle en goed ontvangen superheldenfilm Deadpool. Nu heeft regisseur Tim Miller het bericht ontkracht.

De regisseur spreekt de eerdere uitlatingen van T.J. Miller tegen. Deze Miller gaf recent aan dat de Director's Cut "nog ruwer en nog gewelddadiger" zou worden. Regisseur Miller zei tijdens een Q&A met Collider dat hij tevreden is met de huidige versie:

“Ik wil nu geen Joss Whedontje doen, maar nee er is geen director’s cut... Er zijn enkele verwijderde scènes, ik ben erg gelukkig met deze versie. Ik vind deze goed."

Wel zou hij enkele scènes hebben aangepast: "Het zijn wat extra's op DVD. Ik had iets meer geschoten voor het werkplaatsgevecht, waar ik erg tevreden mee was." De regisseur gaf aan dat producent Simon Kinberg die scène iets heeft afgezwakt. Van het werkplaatsgevecht is dus een nog gewelddadigere versie aanwezig.

Ondertussen draait de Director's Cut van Deadpool succesvol in de wereldwijde bioscoopkassa's. Check FilmTotaal vanavond voor het wekelijkse Box Office-bericht!

En dan nu een spoiler, zonder deze echt te benoemen... Tijdens de (tweede) end credit-scene onthult Deadpool (Ryan Reynolds) welk personage er te zien zal zijn in Deadpool 2. Hieronder zie je een gelekte versie van de vermakelijke scène:



NieuwsFilm

meest populair