TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Zoolander en 12 Years a Slave.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

New Police Story (2004)

Zaterdag 13 februari om 20:00 op RTL7
Regie: Benny Chan

Inspecteur Wing van de Hong Kong Politie is het geweldsslachtoffer van een bende onder leiding van Evil Joe. Als zijn hele team is vermoord vervalt Wing in drankgebruik door schuldgevoel. Het is aan de jonge nieuwkomer Frank om Wing weer op de been te krijgen en het avontuur van de wraak op Evil Joe en zijn Bende van Vijf te beginnen. Zeker als het persoonlijk wordt.
Bekijk de afbeelding

The Lucky One (2012)

Zondag 14 februari om 20:30 op NET5

The Lucky One gaat over de Amerikaanse marinier Marine Logan Thibault die tijdens zijn missie in Irak een foto vindt van een jonge vrouw. Eenmaal terug in de States gaat hij opzoek naar de vrouw die Elizabeth heet.
Bekijk de afbeelding

Knowing (2009)

Maandag 15 februari om 20:30 op Veronica

Een leraar opent een tijdscapsule, die is gevonden bij de kleuterschool van zijn zoon. De capsule bevat voorspellingen, waarvan er sommige al uitgekomen zijn en sommige op het punt staan te gebeuren. Hij vermoedt dat zijn familie een rol speelt in de gebeurtenissen die gaan plaatsvinden.
Bekijk de afbeelding

The Eagle (2010)

Dinsdag 16 februari om 20:30 op RTL7

In The Eagle of the Ninth is het 't jaar 140. Twintig jaar naar het verdwijnen van het Negende Legioen in de bergen van Schotland, gaat de centurio Marcus Aquila op zoek naar antwoorden. Zijn grootste reden: zijn vader was commandant van deze eenheid en hij wil zijn reputatie in ere herstellen.
Bekijk de afbeelding

Zoolander (2001)

Woensdag 17 februari om 20:30 op RTL7

Voor fotomodel Derek Zoolander stort de wereld in als hij tegen alle verwachtingen in, niet voor de vierde keer op rij wordt gekozen tot Male Model of the Year. Hij keert terug naar zijn familie in New Jersey, maar wordt door zijn vader niet met open armen ontvangen. Derek besluit terug te keren naar Manhatten om zich weer als model te bewijzen.
Bekijk de afbeelding

Con Air (1997)

Donderdag 18 februari om 20:30 op Veronica
Regie: Simon West

Tijdens het transport van zware criminelen naar een andere gevangenis wordt het vliegtuig gekaapt. Aan boord bevindt zich een gevangene die net is vrijgelaten en op weg is naar huis.
Bekijk de afbeelding

12 Years a Slave (2013)

Vrijdag 19 februari om 21:04 op Canvas

12 Years of a Slave is gebaseerd op de memoires van Solomon Northrup (Ejiofor). Deze Northrup was in de 19e eeuw een vrije zwarte man die leefde in New York toen twee mensen bij hem langskwamen en hem een baan in Washington aanboden. Daar werd hij ontvoerd en gedwongen tot een gruwelijk leven als slaaf onder verschillende eigenaren.


NieuwsFilm

meest populair