Teaserposter showt het 'Ghostbusters'-logo

Teaserposter showt het 'Ghostbusters'-logo

Who You Gonna Call?

In de trailer tease van gisteren dook het nieuwe - eigenlijk alleen gemoderniseerde - logo voor het vrouwelijke Ghostbusters-team al op. Sony Pictures heeft niet snel daarna ook een teaserposter vrijgegeven, met daarop pontificaal hetzelfde logo voor de reboot Ghostbusters.

Wat is er anders aan het logo? Weinig. Het is vooral meer 3D. En dat zal de film ook zijn. Wat wel echt anders is aan de film van Spy-regisseur Paul Feig is dat de Busters dit keer geen mannen zijn, maar vrouwen. Ook vier, namelijk Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon en Leslie Jones. En de secretaresse, in de eerdere films gespeeld door een vrouw, is nu een man: niemand minder dan Chris Hemsworth. Vanaf 14 juli draait Ghostbusters in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.

Klik voor een vergroting

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/0cd38a9.jpg][/url]

In de nieuwe Ghostbusters-film wordt The Big Apple opgeschrikt door geesten van overleden criminelen, als die van pelgrims, ruige zeelieden, revolutie-soldaten en zelfs een paar typische gangsters. De geesten dwalen rond en zorgen voor veel overlast onder de levenden. Vier ontzagwekkende vrouwelijke busters zijn van plan om korte metten te maken met het geestentuig. Begin maart zien we de eerste echte beelden van de "geestenjaagsters".



NieuwsFilm

meest populair