Geen Thanos of Infinity Stones in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Geen Thanos of Infinity Stones in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

James Gunn over de film.

De productie van Guardians of the Galaxy Vol. 2 staat op het punt te beginnen. Regisseur James Gunn besloot daarom wat vragen rond de film op te lossen. Zo is er lange tijd het gerucht geweest dat superschurk Thanos (Josh Brolin) een rolletje krijgt in de film, evenals de Infinity Stones. Dat zal niet het geval zijn.

”Thanos zit niet in Vol. 2. Nee, zoals ik eerder al aangaf, zit Thanos niet in deze film,” schreef Gunn. ”Ik denk dat hij iets anders te doen heeft, iets dat draait om bepaalde oorlogen en oneindigheid. We hebben andere problemen om op te lossen in Guardians of the Galaxy Vol. 2.”

Daar komt nog bij dat de Infinity Stones, waar Thanos zo achteraan zit in de franchise, ook geen rol spelen in deze nieuwe film. ”We hebben niet zoveel te doen met de Infinity Stones in Guardians 2. Is dat een spoiler? Het is niet echt een ding.” Uit die woorden blijkt dat de film in elk geval iets te maken zal hebben met de stenen, maar wat wilde Gunn niet vertellen.

Wel weten we zeker dat de film draait om de identiteit van Star-Lords (Chris Pratt) vader. Daar leren we op 27 april 2017 meer over, als de film in première gaat.



NieuwsFilm

meest populair