TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Pacific Rim en La Grande Bellezza.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

13 Assassins (2010)

Zaterdag 30 januari om 22:25 op Canvas

Ten tijde van het Shogunaat in Japan komen dertien samoerai samen, onder leiding van Shimada Shinzaemon. Zij bereiden een zelfmoordmissie voor om de wrede landheer van de Akashi-clan te vermoorden. Hij heeft namelijk verkracht en gemoord, maar staat nu op het punt een hoge positie in het Rijk te krijgen.
Bekijk de afbeelding

Pitch Perfect (2012)

Zondag 31 januari om 20:25 op NET5

Twee concurrerende a capella zanggroepen, Divisi (allemaal meisjes) en Treblemakers (allemaal jongens), strijden om het "International Championship of Collegiate A Capella" (ICCA) te winnen, dat elk jaar in de lente gehouden wordt op Carnegie Hall. Divisi krijgt echter te maken met persoonlijke conflicten: hun zangeres Chloe heeft stemproblemen, vele van hen zijn afgestudeerd en hun leider Aubrey probeert wanhopig te groep bijeen te houden. Dan wordt de eerstejaars studente Beca Mitchell in de groep opgenomen. De rebelse Beca heeft goede ideeën maar deze worden routinematig neergesabeld door Aubrey. Ondertussen probeert Beca niet verliefd te worden op Jesse, een nieuw lid van de Treblemakers.
Bekijk de afbeelding

Pacific Rim (2013)

Maandag 1 februari om 20:30 op Veronica

In 'Pacific Rim' spelen zogenaamde 'Jaegers' de hoofdrol. Dat zijn gigantische robots die het op moeten nemen tegen gevaarlijke zeemonsters, de Kaiju genaamd. Helaas voor de mensheid van de toekomst bleken de Jaegers niet in staat de Kaiju te verslaan. Alles lijkt verloren, tot een oud-piloot en een student zonder ervaring een oude Jaeger vinden en leren gebruiken. Zij vormen de laatste hoop voor de mensheid.
Bekijk de afbeelding

Battleship (2012)

Dinsdag 2 februari om 20:30 op Veronica
Regie: Peter Berg

Battleship is gebaseerd op het bordspel Zeeslagje. Echter in de film moet een internationale oorlogsvloot van vijf schepen het niet opnemen tegen een andere kleur bootjes, maar tegen een door water ingesloten armada van buitenaardse wezens. Dit gaat uiteraard niet zonder 'slag of stoot'....
Bekijk de afbeelding

The Raid (2011)

Woensdag 3 februari om 22:30 op RTL7

The Raid speelt zich diep in de sloppenwijken van Jakarta af, in een appartementencomplex waar enkele van de werelds gevaarlijkste moordenaars en gangsters wonen. Tot nu toe werd het gebouw altijd beschouwd als onneembaar en met rust gelaten. Daar komt verandering in als een eliteteam van agenten de opdracht krijgt de beruchte drugsbaron die het complex beheerst uit te schakelen. Die bivakkeert op de dertigste verdieping van het gebouw, maar op de zesde komt het team er al achter dat de missie hopeloos is. Helaas is er geen weg terug en is de enige mogelijkheid die ze nog hebben de overige vierentwintig verdiepingen omhoog te gaan, om hun doelwit alsnog uit te schakelen.
Bekijk de afbeelding

Cowboys & Aliens (2011)

Donderdag 4 februari om 20:30 op Veronica

1875. New Mexico. Een vreemdeling genaamd Jake Lonergan, die zijn geheugen kwijt is, komt aan in het woestijndorpje Absolution. Al snel ontdekt hij dat hij er niet welkom is. Mensen handelen alleen als Kolonel Dolarhyde hen dat opdraagt, en het is juist Dolarhyde die niet gesteld is op de vreemdeling. Als aliens Absolution aanvallen blijkt echter dat de inwoners op niemand anders kunnen vertrouwen dan Lonergan, die zelf ook begint te ontdekken dat hij de sleutel vormt tegen de buitenaardse bedreiging. Oorspronkelijk zou de hoofdrol van Lonergan gespeeld worden door Robert Downey Jr., maar hij kon uiteindelijk toch niet meespelen omdat hij druk was met andere films. Daarom besloot men Daniel Craig aan te nemen voor de rol, die vervolgens Eva Green aanraadde voor de rol van zijn vrouwelijke tegenspeelster. Green besloot echter niet mee te doen, waarop Olivia Wilde gecast werd.
Bekijk de afbeelding

La grande bellezza (2013)

Vrijdag 5 februari om 21:04 op Canvas

Het verhaal van een ouder wordende schrijver, die bitter terugkijkt op zijn passievolle, verloren jeugd. Tegelijkertijd is de film een portret van het hedendaagse Rome.


NieuwsFilm

meest populair