'Fast & Furious 8' geeft IJsland grootste explosie ooit

'Fast & Furious 8' geeft IJsland grootste explosie ooit

De wereldtournee van de FF-franchise gaat gewoon door.

Ondanks dat al eens werd aangegeven dat met Fast & Furious 8 wordt teruggekeerd naar de roots van de franchise, zal de actiefilm zich op zeker ook afspelen in vele andere landen. Eerder werd onthuld dat landen als Cuba, Rusland en IJsland aangedaan worden en nu is het laatste land ook bevestigd. En dit zal niet geruisloos gaan.

Volgens de website Visir heeft burgemeester Regína Ásvaldsdóttir van Akranes bevestigd dat de havenstad - op 45 km van Reykjavík - het podium zal zijn voor de opnames voor de film van Straight Outta Compton-regisseur F. Gary Gray. De opnames zouden in april plaatsvinden en er zou "de grootste explosie ooit op IJsland" opgenomen worden.

Overigens zal Furious 8 ook daadwerkelijk terugkeren naar zijn roots. Er wordt namelijk ook gefilmd in de straten van New York, waar naar verluidt straatraces worden opgenomen.

Namen als Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham en Michelle Rodriguez keren terug in de film die op 13 april 2017 in de Nederlandse bioscoop te zien moet zijn.



NieuwsFilm

meest populair